Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Merhaba Discord Nitro 1 aylık ücretsiz üyelik kazandım ancak kartta para olmasına rağmen çift faktörlü doğrulama olmasına rağmen kimlik doğrulama hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Merhaba Discord Nitro 1 aylık ücretsiz üyelik kazandım ancak kartta para olmasına rağmen çift faktörlü doğrulama olmasına rağmen kimlik doğrulama hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Eylül 2024 #2 Başka kart deneyin. Nays falan deniyorsanız hata veriyordur. Bir de arka arkaya denemeyin. Birkaç saat sonra deneyin. Artı 0 Eksi
Başka kart deneyin. Nays falan deniyorsanız hata veriyordur. Bir de arka arkaya denemeyin. Birkaç saat sonra deneyin.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Teru dedi: Başka kart deneyin. Nays falan deniyorsanız hata veriyordur. Bir de arka arkaya denemeyin. Birkaç saat sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Nays deniyorum, Nays ile ödeme alınmıyor mu? Bilsem banka kartımla alırdım direkt. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Başka kart deneyin. Nays falan deniyorsanız hata veriyordur. Bir de arka arkaya denemeyin. Birkaç saat sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Nays deniyorum, Nays ile ödeme alınmıyor mu? Bilsem banka kartımla alırdım direkt.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Eylül 2024 #4 Zerolite dedi: Nays deniyorum, Nays ile ödeme alınmıyor mu? Bilsem banka kartımla alırdım direkt. Genişletmek için tıkla... Banka kartınızla alın. Nays'ı sevmiyor. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Nays deniyorum, Nays ile ödeme alınmıyor mu? Bilsem banka kartımla alırdım direkt. Genişletmek için tıkla... Banka kartınızla alın. Nays'ı sevmiyor.