S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 11 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben bugün Epic Games'in verdiği 3 aylık ücretsiz Nitro'yu aldım ve aldığım gibi aboneliği iptal ettim para kesmesin diye. Abonelik iptal işlemi bekleniyor diyor, abonelik iptal edildikten sonra nitrom gider mi?
Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben bugün Epic Games'in verdiği 3 aylık ücretsiz Nitro'yu aldım ve aldığım gibi aboneliği iptal ettim para kesmesin diye. Abonelik iptal işlemi bekleniyor diyor, abonelik iptal edildikten sonra nitrom gider mi?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 11 Haziran 2021 #2 Para kesmesini engellemek için kartı silmeniz yeterli idi.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 11 Haziran 2021 #3 Evet.
S sercan3123 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #4 İptal işlemi uygulanır, satın aldığınız ya da hediye süreniz sona erene kadar devam eder, sonra para kesmez ve iptal olur. Kaynak: Discord Nitro iptal etme ve ödeme yöntemi silme işlemi nasıl yapılır? | Bordo Klavyeli
İptal işlemi uygulanır, satın aldığınız ya da hediye süreniz sona erene kadar devam eder, sonra para kesmez ve iptal olur. Kaynak: Discord Nitro iptal etme ve ödeme yöntemi silme işlemi nasıl yapılır? | Bordo Klavyeli