Q Quarter Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar tam şu anda Discord Nitro alırsam Game Pass veriliyor mu? Bana kesin bir cevap lazım, ona göre alacağım çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Arkadaşlar tam şu anda Discord Nitro alırsam Game Pass veriliyor mu? Bana kesin bir cevap lazım, ona göre alacağım çünkü.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Hayır vermiyor.
Xayanc Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 331 18 Şubat 2023 #3 Quarter dedi: Arkadaşlar tam şu anda Discord Nitro alırsam Game Pass veriliyor mu? Bana kesin bir cevap lazım, ona göre alacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir ara veriyordu.
Quarter dedi: Arkadaşlar tam şu anda Discord Nitro alırsam Game Pass veriliyor mu? Bana kesin bir cevap lazım, ona göre alacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir ara veriyordu.
russtha Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 3 Yer Bursa 18 Şubat 2023 #4 Ben bir kaç gün önce aldım 2 aylık kod bulunuyor hediye envanterinde. Ama şu an alınca gelir mi bilemem
Ben bir kaç gün önce aldım 2 aylık kod bulunuyor hediye envanterinde. Ama şu an alınca gelir mi bilemem
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 18 Şubat 2023 #5 Eskiden veriliyordu kesin olarak. Şu an şans işi düşük bir şansı var. Ben en son aldığımda çok bilinen bir anime sitesinden Premium gelmişti ismini bilmiyorum.
Eskiden veriliyordu kesin olarak. Şu an şans işi düşük bir şansı var. Ben en son aldığımda çok bilinen bir anime sitesinden Premium gelmişti ismini bilmiyorum.
Q Quarter Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #6 russtha dedi: Ben birkaç gün önce aldım 2 aylık kod bulunuyor hediye envanterinde. Ama şu an alınca gelir mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü.
russtha dedi: Ben birkaç gün önce aldım 2 aylık kod bulunuyor hediye envanterinde. Ama şu an alınca gelir mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.665 Çözümler 10 18 Şubat 2023 #7 Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben dün VPN ile deneyince verdi. Almaya çalışınca hata verdi sonra gitti zaten.
Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben dün VPN ile deneyince verdi. Almaya çalışınca hata verdi sonra gitti zaten.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 18 Şubat 2023 #8 Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ay sonu Nitronuz gidecek yeniden Nitro aboneliğiniz gelmeyecek sadece.
Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ay sonu Nitronuz gidecek yeniden Nitro aboneliğiniz gelmeyecek sadece.
russtha Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 3 Yer Bursa 18 Şubat 2023 #9 Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı sitelerde o 2-3 aylık kodlar 10-20TL'ye satılıyor.
Quarter dedi: Aldım ve vermedi iptal etim Nitro'yu parası iade edilir mi? Şu anlık para iade edilmedi çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı sitelerde o 2-3 aylık kodlar 10-20TL'ye satılıyor.