KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Farkli hesaplardan farkli kredi kartlariyla denedim fakat sürekli bu uyarı çıkıyor. Dosya Ekleri Screenshot_2022-07-01-22-06-48-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 9,6 KB · Görüntüleme: 181
Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #2 Yasal olmayan yollardan almaya çalışıyorsanız o yüzden olabilir.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 2 Temmuz 2022 #3 KasaturaNotFound dedi: Farkli hesaplardan farkli kredi kartlariyla denedim fakat sürekli bu uyarı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi bankanın kartlarıyla denediniz? Görünüşe göre yapmaya çalıştığınız kartla ilgili ödeme yöntemini kabul etmiyor.
KasaturaNotFound dedi: Farkli hesaplardan farkli kredi kartlariyla denedim fakat sürekli bu uyarı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi bankanın kartlarıyla denediniz? Görünüşe göre yapmaya çalıştığınız kartla ilgili ödeme yöntemini kabul etmiyor.
Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Temmuz 2022 #4 TROY Kart kullanıyorsanız olabilir.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 BlackGRY dedi: Hangi bankanın kartlarıyla denediniz? Görünüşe göre yapmaya çalıştığınız kartla ilgili ödeme yöntemini kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... İninal ve Papara üzerinden Limosed dedi: Yasal olmayan yollardan almaya çalışıyorsanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Discord un ücretsiz verdiği nitro illegal bir işlem yapmadim
BlackGRY dedi: Hangi bankanın kartlarıyla denediniz? Görünüşe göre yapmaya çalıştığınız kartla ilgili ödeme yöntemini kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... İninal ve Papara üzerinden Limosed dedi: Yasal olmayan yollardan almaya çalışıyorsanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Discord un ücretsiz verdiği nitro illegal bir işlem yapmadim