wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 9 Kasım 2023 #1 Son yeniliklerden sonra bayağı bir gelişti Nitro. Almak istiyorum ama değmeyecek gibi sizce ne dersiniz alınır mı? Yoksa başka alınacak şeyler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Son yeniliklerden sonra bayağı bir gelişti Nitro. Almak istiyorum ama değmeyecek gibi sizce ne dersiniz alınır mı? Yoksa başka alınacak şeyler var mı?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 2.5l kola al bunu alma.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 27 TL'ye değerdi ama şu anki fiyatına değmez bence ben hala 27 TL ödüyorum mesela.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 9 Kasım 2023 #4 wrâithx dedi: Son yeniliklerden sonra bayağı bir gelişti Nitro. Almak istiyorum ama değmeyecek gibi sizce ne dersiniz alınır mı? Yoksa başka alınacak şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Bence demez. Ama şu an bende 2 haftalık deneme kampanyası var. Sende de çıkıyorsa onu deneyebilirsin. Hem kendin karar vermiş olursun.
wrâithx dedi: Son yeniliklerden sonra bayağı bir gelişti Nitro. Almak istiyorum ama değmeyecek gibi sizce ne dersiniz alınır mı? Yoksa başka alınacak şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Bence demez. Ama şu an bende 2 haftalık deneme kampanyası var. Sende de çıkıyorsa onu deneyebilirsin. Hem kendin karar vermiş olursun.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.357 Çözümler 131 9 Kasım 2023 #5 75 TL edecek bir şey değil.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 9 Kasım 2023 #6 Takvaa dedi: 27 TL'ye değerdi ama şu anki fiyatına değmez bence ben hala 27 TL ödüyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz ki? Dubreuil dedi: Bence demez. Ama şu an bende 2 haftalık deneme kampanyası var. Sende de çıkıyorsa onu deneyebilirsin. Hem kendin karar vermiş olursun. Genişletmek için tıkla... Ya çok Nitro kullandım, hiç para da vermedim şimdi biraz alıştığım için nitrosuz kullanınca bir değişik hissediyorum neyse boş ver değmez gibi
Takvaa dedi: 27 TL'ye değerdi ama şu anki fiyatına değmez bence ben hala 27 TL ödüyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz ki? Dubreuil dedi: Bence demez. Ama şu an bende 2 haftalık deneme kampanyası var. Sende de çıkıyorsa onu deneyebilirsin. Hem kendin karar vermiş olursun. Genişletmek için tıkla... Ya çok Nitro kullandım, hiç para da vermedim şimdi biraz alıştığım için nitrosuz kullanınca bir değişik hissediyorum neyse boş ver değmez gibi
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.357 Çözümler 131 9 Kasım 2023 #7 wrâithx dedi: Nasıl yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş muhtemelen Nitro Basic kullanıyor.
wrâithx dedi: Nasıl yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş muhtemelen Nitro Basic kullanıyor.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #8 wrâithx dedi: Nasıl yapıyorsunuz ki? Ya çok Nitro kullandım, hiç para da vermedim şimdi biraz alıştığım için nitrosuz kullanınca bir değişik hissediyorum neyse boş ver değmez gibi. Genişletmek için tıkla... Zamlardan önce abone olduğum için ve aboneliğimi iptal etmediğim için hala 27 TL ödüyorum. @Wlixe hayır 80 TL'lik olanı kullanıyorum.
wrâithx dedi: Nasıl yapıyorsunuz ki? Ya çok Nitro kullandım, hiç para da vermedim şimdi biraz alıştığım için nitrosuz kullanınca bir değişik hissediyorum neyse boş ver değmez gibi. Genişletmek için tıkla... Zamlardan önce abone olduğum için ve aboneliğimi iptal etmediğim için hala 27 TL ödüyorum. @Wlixe hayır 80 TL'lik olanı kullanıyorum.