O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 24 Kasım 2022 #11 Google Play'a ekleyebiliyor musun?
2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 24 Kasım 2022 #12 Silinen üye dedi: Aktif zaten kart Genişletmek için tıkla... Birkaç kartta daha böyle, markete gidip birşey aldığınızda kart kullanılıyor olarak algılanıyor ve kartın özellikleri açılıyor, temassız mesela.
Silinen üye dedi: Aktif zaten kart Genişletmek için tıkla... Birkaç kartta daha böyle, markete gidip birşey aldığınızda kart kullanılıyor olarak algılanıyor ve kartın özellikleri açılıyor, temassız mesela.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #13 296105 dedi: Birkaç kartta daha böyle, markete gidip birşey aldığınızda kart kullanılıyor olarak algılanıyor ve kartın özellikleri açılıyor, temassız mesela. Genişletmek için tıkla... Kart aktif arkadaşlar yaptm alışveriş ininale para atabilse ondan yapcam.
296105 dedi: Birkaç kartta daha böyle, markete gidip birşey aldığınızda kart kullanılıyor olarak algılanıyor ve kartın özellikleri açılıyor, temassız mesela. Genişletmek için tıkla... Kart aktif arkadaşlar yaptm alışveriş ininale para atabilse ondan yapcam.
Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 24 Kasım 2022 #14 Aynı sorunun yaşıyorum çözebilen var mı?
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #15 Silinen üye dedi: Evet yeni kart. Adresi sallıyorum ama kart reddedildi diyor direk. Genişletmek için tıkla... 1 kartla bir günde 2-3 Nitro alabilirsiniz. Silinen üye dedi: Kart aktif arkadaşlar yaptm alışveriş ininale para atabilse ondan yapcam. Genişletmek için tıkla... para atılmıyorsa eft havale yöntemini kullanabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Evet yeni kart. Adresi sallıyorum ama kart reddedildi diyor direk. Genişletmek için tıkla... 1 kartla bir günde 2-3 Nitro alabilirsiniz. Silinen üye dedi: Kart aktif arkadaşlar yaptm alışveriş ininale para atabilse ondan yapcam. Genişletmek için tıkla... para atılmıyorsa eft havale yöntemini kullanabilirsiniz.