AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #1 Epic Games'ten Nitro'yu aldım, mailde geldi fakat kredi kartı bilgileri istiyor. Sanal kart giriyorum ama kabul etmiyor.
Epic Games'ten Nitro'yu aldım, mailde geldi fakat kredi kartı bilgileri istiyor. Sanal kart giriyorum ama kabul etmiyor.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Kod gelmesi için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa direkt maile yolluyorlar mı?
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 10 Haziran 2021 #3 Kredi kartı bul birinden.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.680 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Haziran 2021 #4 Barney Stinsonn dedi: Kod gelmesi için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa direkt maile yolluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Direk maile geliyor hocam. AWSHİİ dedi: Epic Games'ten Nitro'yu aldım, mailde geldi fakat kredi kartı bilgileri istiyor. Sanal kart giriyorum ama kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka sanal kart dene.
Barney Stinsonn dedi: Kod gelmesi için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa direkt maile yolluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Direk maile geliyor hocam. AWSHİİ dedi: Epic Games'ten Nitro'yu aldım, mailde geldi fakat kredi kartı bilgileri istiyor. Sanal kart giriyorum ama kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka sanal kart dene.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 10 Haziran 2021 #5 Bende de aynı sorun var sorun sanal kart kullanmak mı?
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #6 Hocam 3 kart (kartların üçü de sanal değil) denedim olmadı. Sizde bir hata yok sanırım genel olarak bir sorun var. Şu an arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.
Hocam 3 kart (kartların üçü de sanal değil) denedim olmadı. Sizde bir hata yok sanırım genel olarak bir sorun var. Şu an arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 10 Haziran 2021 #7 nasil aliniyor arkadaslar al dedim ama simdi ne yapacagim
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #8 Harry Da Souza dedi: Direk maile geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten var diyor zaten vara tıkladım kütüphaneye attı mailime gelir herhalde.
Harry Da Souza dedi: Direk maile geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten var diyor zaten vara tıkladım kütüphaneye attı mailime gelir herhalde.