Reklam ya da pop-up engelleyici kullanıyorsanız kapatın. Yoğunluk var ise bu sayfada sizi bekletiyor olabilir diyeceğim ama beklediğinizi varsayıyorum. Başka bir tarayıcı ile (varsa IE9) deneyin bir de. Tabii kartınız internet ve yurt dışı alışverişine açıktır diye umuyorum. Şimdi fark ettim, eğer daha önce bu hesabınızda Nitro kullandıysanız bu kampanyadan yararlanamazsınız.
Sanal kart ile deniyorsanız normal kart ile deneyin, bir de bazen böyle hata vermesine rağmen nitro gelebiliyor. Profilinize girip bir kontrol edin, nitro gelmişse logosu vardır.
Sanal kart ile deniyorsanız normal kart ile deneyin, bir de bazen böyle hata vermesine rağmen nitro gelebiliyor. Profilinize girip bir kontrol edin, nitro gelmişse logosu vardır.
Bilemiyorum hocam, daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Başka bir tarayıcı ile de deneyebilirsiniz, belki tarayıcıda VPN varsa açık kaldığından da olabilir.
Bilemiyorum hocam, daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Başka bir tarayıcı ile de deneyebilirsiniz, belki tarayıcıda VPN varsa açık kaldığından da olabilir.