SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 28 Mayıs 2022 #11 Ege Utku dedi: Kardeşim benim eğer önceden Nitro kullanılmışsa sizi kredi kartı girme ekranına bile atmaz. Hiç denedin mi konuşuyorsun? Genişletmek için tıkla... Ödeme yöntemi silme diye bir şey var neyse bunu dediğine göre sana cevap vermeye bile değmezmiş.
Ege Utku dedi: Kardeşim benim eğer önceden Nitro kullanılmışsa sizi kredi kartı girme ekranına bile atmaz. Hiç denedin mi konuşuyorsun? Genişletmek için tıkla... Ödeme yöntemi silme diye bir şey var neyse bunu dediğine göre sana cevap vermeye bile değmezmiş.
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #12 BretyTR38 dedi: Paycell Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar deneyiniz işe yaramazsa parayı sanal kartınıza atıp deneyiniz. Ayrıca ayarlardan 3D seçeneği olması lazım onu bi kontrol edin.
BretyTR38 dedi: Paycell Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar deneyiniz işe yaramazsa parayı sanal kartınıza atıp deneyiniz. Ayrıca ayarlardan 3D seçeneği olması lazım onu bi kontrol edin.
songointhehood Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #13 Aynı sorunu yaşıyorum kartımda para var ve önceden nitro almadım.