2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 29 Ekim 2022 #21 kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam biraz söverdim ama keyfiniz bilir. Kolay gelsin.
kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam biraz söverdim ama keyfiniz bilir. Kolay gelsin.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 29 Ekim 2022 #22 kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... En doğrusu bu hocam, sizi dolandırmaya çalışan birisiyle daha fazla muhattap olmayın.
kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... En doğrusu bu hocam, sizi dolandırmaya çalışan birisiyle daha fazla muhattap olmayın.
slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 29 Ekim 2022 #23 kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin yerinizde olsam karşı saldırı olarak onla uğraşıp sonra engellerdim.
kytrialol dedi: Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız arkadaşa engel atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin yerinizde olsam karşı saldırı olarak onla uğraşıp sonra engellerdim.
kytrialol Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #24 slyavix dedi: Sizin yerinizde olsam karşı saldırı olarak onunla uğraşıp sonra engellerdim. Genişletmek için tıkla... Yok be 296105 dedi: Hocam ben olsam biraz söverdim ama keyfiniz bilir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... O kadar yürekli değilim be. Son düzenleme: 29 Ekim 2022
slyavix dedi: Sizin yerinizde olsam karşı saldırı olarak onunla uğraşıp sonra engellerdim. Genişletmek için tıkla... Yok be 296105 dedi: Hocam ben olsam biraz söverdim ama keyfiniz bilir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... O kadar yürekli değilim be.