gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #21 Yeni Apple hesabı açarsam önceki hesabım ban yer mi?
alwweeeaaaaaaz111 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #22 Afelyoss dedi: Hiç uğraşma ucuza X2 Boost'lu Nitro 10TL'ye satın aldım. Bir kere de Xbox kampanyasından 9TL'ye almıştım ucuza Nitro satan güvenli bir satıcı bul Nitro istiyorsan hesaplarını riske atma. Genişletmek için tıkla... Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum gokpeedy dedi: Yeni Apple hesabı açarsam önceki hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. alwweeeaaaaaaz111 dedi: Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Ya da hiç ban yemiyor.
Afelyoss dedi: Hiç uğraşma ucuza X2 Boost'lu Nitro 10TL'ye satın aldım. Bir kere de Xbox kampanyasından 9TL'ye almıştım ucuza Nitro satan güvenli bir satıcı bul Nitro istiyorsan hesaplarını riske atma. Genişletmek için tıkla... Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum gokpeedy dedi: Yeni Apple hesabı açarsam önceki hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. alwweeeaaaaaaz111 dedi: Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Ya da hiç ban yemiyor.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #23 alwweeeaaaaaaz111 dedi: Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. Ya da hiç ban yemiyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ben eski hesapta mı ban yiyor?
alwweeeaaaaaaz111 dedi: Xbox Nitro kampanyası sona erdi maalesef. Şöyle deyim Nitro satanlar bile iOS üzerinde cc ile alıyor dostum CC ile geçtiğin anda Apple hesabın şansına bağlı şekilde 10 15 20 saniye aralığında ban yiyor. Ya da hiç ban yemiyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ben eski hesapta mı ban yiyor?
alwweeeaaaaaaz111 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #24 gokpeedy dedi: Anlayamadım ben eski hesapta mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... App Store'de hangi hesabın açıksa o ban yiyor.
gokpeedy dedi: Anlayamadım ben eski hesapta mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... App Store'de hangi hesabın açıksa o ban yiyor.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #25 Bende aynı şekilde yazacaktım yokluktayız alwweeeaaaaaaz111 dedi: App Store'de hangi hesabın açıksa o ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Yani yeni hesap
Bende aynı şekilde yazacaktım yokluktayız alwweeeaaaaaaz111 dedi: App Store'de hangi hesabın açıksa o ban yiyor. Genişletmek için tıkla... Yani yeni hesap
alwweeeaaaaaaz111 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #26 gokpeedy dedi: Bende aynı şekilde yazacaktım yokluktayız Yani yeni hesap Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açma şansı var mı bilmiyorum ama yemez. Dosya Ekleri unknown (5).png 77,7 KB · Görüntüleme: 400
gokpeedy dedi: Bende aynı şekilde yazacaktım yokluktayız Yani yeni hesap Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açma şansı var mı bilmiyorum ama yemez.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #27 Anladım hocam.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 28 Nisan 2021 #28 Hocam nitronuz olunca ne oluyor hala anlamış değilim. Çok gerekli değil bence.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #29 alwweeeaaaaaaz111 dedi: Yeni hesap açma şansı var mı bilmiyorum ama yemez. Genişletmek için tıkla... Maşallah bu arada
alwweeeaaaaaaz111 dedi: Yeni hesap açma şansı var mı bilmiyorum ama yemez. Genişletmek için tıkla... Maşallah bu arada
alwweeeaaaaaaz111 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #30 311989 dedi: Hocam nitronuz olunca ne oluyor hala anlamış değilim. Çok gerekli değil bence. Genişletmek için tıkla... Nick#xxx kodunu değiştirebiliyorsunuz, hareketli GIF, 1080p 60 FPS yayın açma, hareketli emoji ya da Discord'un verdigi emojiler dışnıda emojiler. gokpeedy dedi: Maşallah bu arada Genişletmek için tıkla...
311989 dedi: Hocam nitronuz olunca ne oluyor hala anlamış değilim. Çok gerekli değil bence. Genişletmek için tıkla... Nick#xxx kodunu değiştirebiliyorsunuz, hareketli GIF, 1080p 60 FPS yayın açma, hareketli emoji ya da Discord'un verdigi emojiler dışnıda emojiler. gokpeedy dedi: Maşallah bu arada Genişletmek için tıkla...