hatsponge Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.078 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #3 hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama VPN'de konumunuzu Türkiye seçin fiyat sorunu oluşabilir. GoodbyeDPI vardı bunu da kullanabilirsiniz VPN yerine.
hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama VPN'de konumunuzu Türkiye seçin fiyat sorunu oluşabilir. GoodbyeDPI vardı bunu da kullanabilirsiniz VPN yerine.
hatsponge Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 Rolesional dedi: Sorun olmaz ama VPN'de konumunuzu Türkiye seçin fiyat sorunu oluşabilir. GoodbyeDPI vardı bunu da kullanabilirsiniz VPN yerine. Genişletmek için tıkla... dün aldım hiçbir sorun çıkmadı.
Rolesional dedi: Sorun olmaz ama VPN'de konumunuzu Türkiye seçin fiyat sorunu oluşabilir. GoodbyeDPI vardı bunu da kullanabilirsiniz VPN yerine. Genişletmek için tıkla... dün aldım hiçbir sorun çıkmadı.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.778 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkartmaz. Satın alabilirsiniz.
hatsponge dedi: Discord ülkemizde açık değil ben de VPN ile girdim Discord Nitro alırsam banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkartmaz. Satın alabilirsiniz.
Vansteedm Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #6 Nasıl satın alabildin bende hata verip duruyor?
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #7 Vansteedm dedi: Nasıl satın alabildin bende hata verip duruyor? Genişletmek için tıkla... Hocam item satış kullanabilirsiniz
Vansteedm dedi: Nasıl satın alabildin bende hata verip duruyor? Genişletmek için tıkla... Hocam item satış kullanabilirsiniz
Vansteedm Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #8 Okarun dedi: Hocam item satış kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben kendi hesabıma almak istiyorum daha önce Nitro'su oldugu için onların sistemi işe yaramıyor.
Okarun dedi: Hocam item satış kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben kendi hesabıma almak istiyorum daha önce Nitro'su oldugu için onların sistemi işe yaramıyor.
Atlaspal Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #9 hatsponge dedi: dün aldım hiçbir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl aldınız ? Banka papara denedim, ancak ödeme yöntemi geçersiz diyor.
hatsponge dedi: dün aldım hiçbir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl aldınız ? Banka papara denedim, ancak ödeme yöntemi geçersiz diyor.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.778 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #10 Atlaspal dedi: Nasıl aldınız? Banka Papara denedim, ancak ödeme yöntemi geçersiz diyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ile denediniz mi? Veya Proton VPN ile?
Atlaspal dedi: Nasıl aldınız? Banka Papara denedim, ancak ödeme yöntemi geçersiz diyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI ile denediniz mi? Veya Proton VPN ile?