CRoxY33 Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Bugün Tosla Mastercard üzerinden Discord Nitro Basic aldım ama çalışmıyor ve hiç işlevi yok. Nitro ile bir şey yapmak istesem hep bu çıkıyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (19).png 295 KB · Görüntüleme: 61
Bugün Tosla Mastercard üzerinden Discord Nitro Basic aldım ama çalışmıyor ve hiç işlevi yok. Nitro ile bir şey yapmak istesem hep bu çıkıyor.
Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 CRoxY33 dedi: Bugün Tosla Mastercard üzerinden Discord Nitro Basic aldım ama çalışmıyor ve hiç işlevi yok. Nitro ile bir şey yapmak istesem hep bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru hesaba aldığınızdan emin misiniz? Mesela GIF koyabiliyor musunuz?
CRoxY33 dedi: Bugün Tosla Mastercard üzerinden Discord Nitro Basic aldım ama çalışmıyor ve hiç işlevi yok. Nitro ile bir şey yapmak istesem hep bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru hesaba aldığınızdan emin misiniz? Mesela GIF koyabiliyor musunuz?
CRoxY33 Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Tojirama dedi: Doğru hesaba aldığınızdan emin misiniz? Mesela GIF koyabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok eminim koyamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024
Tojirama dedi: Doğru hesaba aldığınızdan emin misiniz? Mesela GIF koyabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok eminim koyamıyorum.