Discord Nitro bedava diyor fakat kart istiyor

QuantumLane

Hectopat
Daha fazla  
Discord Nitro bedava diyor fakat benden kart istiyor. Para çeker mi?

İlk önce bir miktar para çekiyor. Sonrasında parayı geri iade ediyor. En son 1 Dolar çekiyordu galiba.

İlk defa Nitro sahibi oluyorsanız güvenlik amaçlı 20 TL'ye yakın bir para çeker sonra hemen iade ediyor. Kart istemesi normaldir.

Hocam bende 1aydan eski hesap var karta attim 1 dolar normal nitroda alamiyorum hediye nitroda (autherition required) hatasi veriyo ne yapabilirim?
İlk önce deneme amaçlı çekip geri veriyor. 1 ay dolduktan sonra iptal edin çekebiliyor.

Eğer ödeme 0 TL olarak gözüküyorsa para çekmez diye biliyorum. Bedava deneme teklifi bana geldiğinde ben de kart girmiştim ama para çekmemişti. Emin olmak istersen içinde para olmayan bir kartı girebilirsin.

Eğer ödeme 0 TL olarak gözüküyorsa para çekmez diye biliyorum. Bedava deneme teklifi bana geldiğinde ben de kart girmiştim ama para çekmemişti. Emin olmak istersen içinde para olmayan bir kartı girebilirsin.
Sanal kart deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…