Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.647 Çözümler 24 27 Mayıs 2020 #1 Discord'dan Nitro üyeliği almak istiyordum. Kartımın bilgilerini girdim referans No'yu girdim ondan sonra beni böyle beyaz bir ekrana attı. Şu anda bekliyorum hala bir şey olmadı aşağıya ek bırakıyorum bakarsanız sevinirim.
Discord'dan Nitro üyeliği almak istiyordum. Kartımın bilgilerini girdim referans No'yu girdim ondan sonra beni böyle beyaz bir ekrana attı. Şu anda bekliyorum hala bir şey olmadı aşağıya ek bırakıyorum bakarsanız sevinirim.
Anil"Xenite"Şen Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5 7 Haziran 2020 #2 Kardeşim başka bir cihaz veya bir tarayıcı ile giriş yapıp denermisin
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.647 Çözümler 24 9 Haziran 2020 #3 Anil"Xenite"Şen dedi: Kardeşim başka bir cihaz veya bir tarayıcı ile giriş yapıp dener misin. Genişletmek için tıkla... Sorunu öyle çözdüm, yan hesabımdan kendi hesabıma hediye olarak gönderdim.
Anil"Xenite"Şen dedi: Kardeşim başka bir cihaz veya bir tarayıcı ile giriş yapıp dener misin. Genişletmek için tıkla... Sorunu öyle çözdüm, yan hesabımdan kendi hesabıma hediye olarak gönderdim.