Discord Nitro Classic vs Nitro

AMİDALA

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Pazarlama takım lideri
Merhaba, Discord Nitro almak istiyorum fakat Nitro classic mi alsam düz Nitro mu alsam bilemedim, eğer Nitro classic alırsam avatarıma GIF koyabilir miyim veya profil arka planımı değiştirebilir miyim?

Merhaba, Discord Nitro almak istiyorum fakat Nitro classic mi alsam düz Nitro mu alsam bilemedim, eğer Nitro classic alırsam avatarıma GIF koyabilir miyim veya profil arka planımı değiştirebilir miyim?

Avatarınıza GIF koyabilirsiniz ancak profilinizi özelleştiremezsiniz. Onun için Discord Nitro paketi almanız gerek.

Klasik 5 özelliği var. Daha fazla yükleme boyutu,Gif avatar,8mb,özel emojiler, daha fazla sunucuya katılma sınırının kalkması. Premium nitro özellikleri ise bunlara ek olarak avatarınızın panel rengini değiştirme, arka plana gifli veya normal olarak resim ekleme özelliği.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-19-20-26-03-84_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 219
Boost Nitro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…