Çözüldü Discord Nitro Classic'i iptal edip boostluya geçme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

normalbirşahıs

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu an Discord envanterimde 1 classic ve 4 Boost'lu Nitro var. Ayın 15'inde classic aboneliğim bitiyor ama envanterimde 1 tane daha classic olduğu için tekrar classiğe geçecek ama ben boostluya geçmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü, mümkünde nasıl yapabilirim?

Çözüm
Hocam nitro classic'te cancel var. Ona tıklayın böylece otomatik ödeme kapanacaktır. Sonra envanterinizdeki nitroyu aktif edin.
Cancel'a tıklayın ardından switch plans'a tıklayın. Orada boostluyu seçme olması lazım.

Ama işte ondana para ödemek gerekiyor ama zaten envanterimde 4 aylık Boost'lu Nitro var orada kullanmak istiyorum.
Bunun için maalesef nitronuzun bitmesi gerekiyor. Cancel'a tıklayın nitronuz bitince envanterinizdekini aktifleştirin.

Hocam nitro classic'te cancel var. Ona tıklayın böylece otomatik ödeme kapanacaktır. Sonra envanterinizdeki nitroyu aktif edin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…