uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor.
Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor.
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 11 Haziran 2021 #2 Hocam mail olarak size promosyon kodu gelecek onu tarayıcıdan hesabınıza giriş yapıp alabilirsiniz. Yani kütüphanenizde olmaması normal.
Hocam mail olarak size promosyon kodu gelecek onu tarayıcıdan hesabınıza giriş yapıp alabilirsiniz. Yani kütüphanenizde olmaması normal.
iCL43X Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Mail gelecek sonra kredi kartı istiyecek. Kart bilgilerini verince nitron olacak. Ama şunları kullanabilirsin Paycell'le | Test Kredi Kartları
Mail gelecek sonra kredi kartı istiyecek. Kart bilgilerini verince nitron olacak. Ama şunları kullanabilirsin Paycell'le | Test Kredi Kartları
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Haziran 2021 #4 uyelbl dedi: Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bana 1 saate mail olarak geldi, biraz uzun sürebiliyor gelmesi.
uyelbl dedi: Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bana 1 saate mail olarak geldi, biraz uzun sürebiliyor gelmesi.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 iCL43X dedi: Mail gelecek sonra kredi kartı istiyecek. Kart bilgilerini verince nitron olacak. Ama şunları kullanabilirsin Paycell'le | Test Kredi Kartları Genişletmek için tıkla... Aaa böyle kartlar mı varmış. Keşke alırken onları kullansaydım.
iCL43X dedi: Mail gelecek sonra kredi kartı istiyecek. Kart bilgilerini verince nitron olacak. Ama şunları kullanabilirsin Paycell'le | Test Kredi Kartları Genişletmek için tıkla... Aaa böyle kartlar mı varmış. Keşke alırken onları kullansaydım.
iCL43X Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #6 Linuxginar dedi: Bana 1 saate mail olarak geldi, biraz uzun sürebiliyor gelmesi. Genişletmek için tıkla... Bana 5 dakikada geldi saat 9 da aldım demek ki yoğunluk varmış.
Linuxginar dedi: Bana 1 saate mail olarak geldi, biraz uzun sürebiliyor gelmesi. Genişletmek için tıkla... Bana 5 dakikada geldi saat 9 da aldım demek ki yoğunluk varmış.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #7 uyelbl dedi: Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirilebilir mail geliyor. Ondan etkinleştireceksiniz.
uyelbl dedi: Bildiğiniz gibi Epic Games'de dicord Nitro ücretsiz oldu ve bende tabii ki aldım ancak kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirilebilir mail geliyor. Ondan etkinleştireceksiniz.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 11 Haziran 2021 #8 E-postanıza gelecek ve daha önce Nitro kullanmadıysanız hesabınızda o zaman oluyor. iCL43X dedi: Bana 5 dakikada geldi saat 9 da aldım demek ki yoğunluk varmış. Genişletmek için tıkla... Ben 3 hesapta da aldım çok beklememek için 24 saat geçti 2 tanesi geldi diğeri gelmedi hala.
E-postanıza gelecek ve daha önce Nitro kullanmadıysanız hesabınızda o zaman oluyor. iCL43X dedi: Bana 5 dakikada geldi saat 9 da aldım demek ki yoğunluk varmış. Genişletmek için tıkla... Ben 3 hesapta da aldım çok beklememek için 24 saat geçti 2 tanesi geldi diğeri gelmedi hala.