Berat Köse 0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Öncelikle merhaba. Az önce almış olduğum Discord Nitro ile birlikte gelen Game Pass kodunu kullanamıyorum. Yardım edebilecek var mı?
Öncelikle merhaba. Az önce almış olduğum Discord Nitro ile birlikte gelen Game Pass kodunu kullanamıyorum. Yardım edebilecek var mı?
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #2 Aldığınız hatayı paylaşınız.
faruk520 Decapat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 10 26 Eylül 2022 #3 Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor.
Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor.
Berat Köse 0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #4 faruk520 dedi: Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... evet denedim yeni hesap açtım yine olmuyor faruk520 dedi: Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... hatta her nitro aldığımda aynı kod geliyor hediye envanterine bykodesasa dedi: Aldığınız hatayı paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2022-09-26_211723134.png 22,2 KB · Görüntüleme: 38
faruk520 dedi: Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... evet denedim yeni hesap açtım yine olmuyor faruk520 dedi: Yeni game pass hesabıyla kullandınız mı? Kodlar yeni daha önce game pass üyeliği almamış hesaplarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... hatta her nitro aldığımda aynı kod geliyor hediye envanterine bykodesasa dedi: Aldığınız hatayı paylaşınız. Genişletmek için tıkla...
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #5 Berat Köse 0 dedi: Evet denedim yeni hesap açtım yine olmuyor. Hatta her Nitro aldığımda aynı kod geliyor hediye envanterine. Genişletmek için tıkla... Bir hesaba Xbox Game Pass bir kere geliyor her seferinde aynı kod geliyor zaten her Nitro'yu güncellediğinde yeni kod vermiyor sana.
Berat Köse 0 dedi: Evet denedim yeni hesap açtım yine olmuyor. Hatta her Nitro aldığımda aynı kod geliyor hediye envanterine. Genişletmek için tıkla... Bir hesaba Xbox Game Pass bir kere geliyor her seferinde aynı kod geliyor zaten her Nitro'yu güncellediğinde yeni kod vermiyor sana.