Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.655 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar Discord Nitro alınca 2 aylık Xbox Game Pass veriyor mu?
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.924 Çözümler 46 Yer İç Anadolu 1 Aralık 2021 #11 Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #12 partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, daha önce kullanmamış olmalısınız. Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, daha önce kullanmamış olmalısınız.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 1 Aralık 2021 #13 partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... O kod veriliyor fakat kodu daha önce game pass kullanılmamış bir hesaba aktif etmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... O kod veriliyor fakat kodu daha önce game pass kullanılmamış bir hesaba aktif etmeniz gerekiyor.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Aralık 2021 #14 Nemai dedi: Evet, daha önce kullanmamış olmalısınız. Genişletmek için tıkla... esadomer dedi: O kod veriliyor fakat kodu daha önce game pass kullanılmamış bir hesaba aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Of yine mi yahu. Teşekkür ederim ikinize de dostlar. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Evet, daha önce kullanmamış olmalısınız. Genişletmek için tıkla... esadomer dedi: O kod veriliyor fakat kodu daha önce game pass kullanılmamış bir hesaba aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Of yine mi yahu. Teşekkür ederim ikinize de dostlar.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.655 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #15 partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... istiyor Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Game Pass Ultimate kodu için daha önce hiç Game Pass kullanmış olmama tarzı bir nane istiyor mu? Genişletmek için tıkla... istiyor
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #16 Zerolite dedi: Yaptım geldi. Genişletmek için tıkla... Discord nitro mu aldınız yoksa nitro clasic mi aldınız ? ayrıca hediye olarak ne geldi ? Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Yaptım geldi. Genişletmek için tıkla... Discord nitro mu aldınız yoksa nitro clasic mi aldınız ? ayrıca hediye olarak ne geldi ?
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.655 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #17 Lickerr dedi: Discord nitro mu aldınız yoksa nitro clasic mi aldınız ? ayrıca hediye olarak ne geldi ? Genişletmek için tıkla... Discord nitro aldım, 27 TL eskiden YouTube de veriyordu ama geç kaldım Artı 0 Eksi
Lickerr dedi: Discord nitro mu aldınız yoksa nitro clasic mi aldınız ? ayrıca hediye olarak ne geldi ? Genişletmek için tıkla... Discord nitro aldım, 27 TL eskiden YouTube de veriyordu ama geç kaldım
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #18 egehararli dedi: Discord Nitro (Boostlu Olan) alırsanız 24 saat içinde "Hediye Envanteri" bölümüne gelir. 2 Aylık Xbox Kodu olarak gelir, Bunu kullanırsanız içinde "3 Aylık Discord Nitro" bölümü de gelir. Genişletmek için tıkla... bana gelmedi hocam neden? Zerolite dedi: Yaptım geldi. Genişletmek için tıkla... Bana neden gelmedi hocam. Artı 0 Eksi
egehararli dedi: Discord Nitro (Boostlu Olan) alırsanız 24 saat içinde "Hediye Envanteri" bölümüne gelir. 2 Aylık Xbox Kodu olarak gelir, Bunu kullanırsanız içinde "3 Aylık Discord Nitro" bölümü de gelir. Genişletmek için tıkla... bana gelmedi hocam neden? Zerolite dedi: Yaptım geldi. Genişletmek için tıkla... Bana neden gelmedi hocam.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.655 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #19 cankrbs dedi: bana gelmedi hocam neden? Bana neden gelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Biteli çok oldu hocam. Artı 0 Eksi
cankrbs dedi: bana gelmedi hocam neden? Bana neden gelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Biteli çok oldu hocam.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #20 Zerolite dedi: Biteli çok oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'un twitterında görmüştüm 2023'ün nisan ayına kadar uzatıldığını ayrıca arkadaşım da dün Discord Nitro aldı ona da geldi. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Biteli çok oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'un twitterında görmüştüm 2023'ün nisan ayına kadar uzatıldığını ayrıca arkadaşım da dün Discord Nitro aldı ona da geldi.