F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Mayıs 2022 #1 Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor?
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #2 F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Vermiyor sanırım hocam süresi doldu.
F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Vermiyor sanırım hocam süresi doldu.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Mayıs 2022 #3 Warlockk60 dedi: Vermiyor sanırım hocam süresi doldu. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass.
Warlockk60 dedi: Vermiyor sanırım hocam süresi doldu. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass. Genişletmek için tıkla... İade alıp almayacakları kesin mi bilmiyorum ancak süresi doldu hocam. Aynı şeyden bahsediyoruz.
F 16 Fighting Falcon dedi: Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass. Genişletmek için tıkla... İade alıp almayacakları kesin mi bilmiyorum ancak süresi doldu hocam. Aynı şeyden bahsediyoruz.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bende duruyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bende duruyor.
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 17 Mayıs 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass. Genişletmek için tıkla... Nitroyu iade alma durumu bildiğim kadarıyla her hesap için 1 kez.
F 16 Fighting Falcon dedi: Hadi ya. Şimdi denesem acaba olmazsa iade alırlar mı? Hocam bu arada Game Pass'in verdiği Nitro'dan bahsetmiyorum, Nitro'nun verdiği Game Pass. Genişletmek için tıkla... Nitroyu iade alma durumu bildiğim kadarıyla her hesap için 1 kez.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Mayıs 2022 #7 vaxq dedi: Eki Görüntüle 1390901 Bende duruyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştınız Nitro'yu?
vaxq dedi: Eki Görüntüle 1390901 Bende duruyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştınız Nitro'yu?
5 544537 Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 17 Mayıs 2022 #8 F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyip bilgilendirir misin? belki olur
F 16 Fighting Falcon dedi: Eğer hala veriyorsa normal 1 aylık almayı düşünüyorum. Beğeniler evet anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyip bilgilendirir misin? belki olur
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #10 Peki SteelSeries'in kampanyası devam ediyor mu?