yiğitistemekoyun Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #21 Bendede aynı sorun var iptal ettim bugün otomatik para çekmiş karttan Ben iptal ettim param iade edilmedi.
Bendede aynı sorun var iptal ettim bugün otomatik para çekmiş karttan Ben iptal ettim param iade edilmedi.
Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #22 yiğitistemekoyun dedi: Bendede aynı sorun var iptal ettim bugün otomatik para çekmiş karttan Ben iptal ettim param iade edilmedi. Genişletmek için tıkla... Bir-iki güne iade edilir merak etme.
yiğitistemekoyun dedi: Bendede aynı sorun var iptal ettim bugün otomatik para çekmiş karttan Ben iptal ettim param iade edilmedi. Genişletmek için tıkla... Bir-iki güne iade edilir merak etme.
chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #23 Emir3635_ dedi: Bir-iki güne iade edilir merak etme. Genişletmek için tıkla... Kral ben aboneliği iptal et dedim telefondan almıştım iade edilir mi?
Emir3635_ dedi: Bir-iki güne iade edilir merak etme. Genişletmek için tıkla... Kral ben aboneliği iptal et dedim telefondan almıştım iade edilir mi?