Discord Nitro iadesi nasıl alınır?

699956

Centipat
@antoniomontana @arifince03 adlı şahıslar bana Nitro alınca 2 aylık bedava kullanacağını paranın hemen iade edileceğini söyledi.

Önceki konuma bakınız. Babamdan zor para aldım aldım ama 1 ay ödeme mecburiymiş 1 aylık parayla 2 aylık geldi ama ben iptal etmek istiyorum, para bana lazım?

İptal edemezsin diye biliyorum hocam.

@antoniomontana @arifince03 adlı şahıslar bana Nitro alınca 2 aylık bedava kullanacağını paranın hemen iade edileceğini söyledi.

Önceki konuma bakınız. Babamdan zor para aldım aldım ama 1 ay ödeme mecburiymiş 1 aylık parayla 2 aylık geldi ama ben iptal etmek istiyorum, para bana lazım?
Paranız geri gelmez hocam. 2 ay kullanıyorsunuz ama 1 ay parası ödüyorsunuz kampanyanın mantığı bu.

İade isteyin verebilirler.
Ancak kampanya zaten 1 ay ekstra bedava olması, yani 1 alana 1 bedava gibi düşünün.
Yani 1 alıyorsunuz 2. si bedava geliyor öyle iade vs. yok.

Nereden iade isteyebilirim?

İptal edemezsin diye biliyorum hocam.

İademi aldım sağ olun

İADE ALINDI

Son düzenleme:
hmm doğru gerçi discord iade süreci hızlı işliyor, direkt iade yapıldı maili gönderiyorlar
1722272816130.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı