XSamurai Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 243 30 Haziran 2023 #1 Merhaba. Bir önceki ay ücretsiz Discord Nitro almıştım. Papara kartımı ekleyerek. Bu ay yenilenmiş. Ben bunun iadesini nasıl alabilirim?
Merhaba. Bir önceki ay ücretsiz Discord Nitro almıştım. Papara kartımı ekleyerek. Bu ay yenilenmiş. Ben bunun iadesini nasıl alabilirim?
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 XSamurai dedi: Merhaba. Bir önceki ay ücretsiz Discord Nitro almıştım. Papara kartımı ekleyerek. Bu ay yenilenmiş. Ben bunun iadesini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord nitro iadelerinin 1gün içinde yapılması gerekir destek talebi açmaniz gerekiyor discord.com dan
XSamurai dedi: Merhaba. Bir önceki ay ücretsiz Discord Nitro almıştım. Papara kartımı ekleyerek. Bu ay yenilenmiş. Ben bunun iadesini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord nitro iadelerinin 1gün içinde yapılması gerekir destek talebi açmaniz gerekiyor discord.com dan