karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #11 FinWolf dedi: ben iade talebi gönderdim ama doğrumu gönderdim bilmiyorum adresine bağlı Nitro aboneliğimin iade edilmesini onaylıyorum böyle bir şey varmıydı sende Genişletmek için tıkla... Neyde böyle birşey varmıydı? Satın alırken mi?
FinWolf dedi: ben iade talebi gönderdim ama doğrumu gönderdim bilmiyorum adresine bağlı Nitro aboneliğimin iade edilmesini onaylıyorum böyle bir şey varmıydı sende Genişletmek için tıkla... Neyde böyle birşey varmıydı? Satın alırken mi?
F FinWolf Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #12 karagumruk1926 dedi: Bende ulaştım. Kac defa, 1 cevap bile yazmıyor. Tabi ingilizce yazıyorum. Genişletmek için tıkla... bana türkçe yazdılar bende onlara türkçe yazdım
karagumruk1926 dedi: Bende ulaştım. Kac defa, 1 cevap bile yazmıyor. Tabi ingilizce yazıyorum. Genişletmek için tıkla... bana türkçe yazdılar bende onlara türkçe yazdım
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #13 HeroBaskan dedi: O onlara bağlı hocam. Nasıl yazmıyorlar hocam? Genişletmek için tıkla... Vallaha karttan kestiğinden beri 4. Gündü. Kaç gündür 1 şey bile yapmadılar. Oysaki 4 tane konu bile açmıştım. FinWolf dedi: bana türkçe yazdılar bende onlara türkçe yazdım Genişletmek için tıkla... Ciddi? Türkçe iletişim desteklerinin bilmiyordum. Sağol.
HeroBaskan dedi: O onlara bağlı hocam. Nasıl yazmıyorlar hocam? Genişletmek için tıkla... Vallaha karttan kestiğinden beri 4. Gündü. Kaç gündür 1 şey bile yapmadılar. Oysaki 4 tane konu bile açmıştım. FinWolf dedi: bana türkçe yazdılar bende onlara türkçe yazdım Genişletmek için tıkla... Ciddi? Türkçe iletişim desteklerinin bilmiyordum. Sağol.
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #14 karagumruk1926 dedi: Vallaha karttan kestiğinden beri 4. gündü. Kaç gündür 1 şey bile yapmadılar. Oysaki 4 tane konu bile açmıştım. Ciddi? Türkçe iletişim desteklerinin bilmiyordum. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Discord hesabınıza bağlı olan e-mailden yazıyorsunuz değil mi?
karagumruk1926 dedi: Vallaha karttan kestiğinden beri 4. gündü. Kaç gündür 1 şey bile yapmadılar. Oysaki 4 tane konu bile açmıştım. Ciddi? Türkçe iletişim desteklerinin bilmiyordum. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Discord hesabınıza bağlı olan e-mailden yazıyorsunuz değil mi?
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #15 Evet.
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #16 karagumruk1926 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam support@discordapp.com bu adresi denermisniz?
karagumruk1926 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam support@discordapp.com bu adresi denermisniz?
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #17 Aga fakat benim sürem bitti. Ayrıca ben siteden yazmıştım geri iade talebini.
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #18 karagumruk1926 dedi: Aga fakat benim sürem bitti. Ayrıca ben siteden yazmıştım iade talebini. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer 5 gün içinde mail atıysanız ve cevap vermemişlerse onlar onların sorunudur tabii sizin kararınız yazıp yazmamak.
karagumruk1926 dedi: Aga fakat benim sürem bitti. Ayrıca ben siteden yazmıştım iade talebini. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer 5 gün içinde mail atıysanız ve cevap vermemişlerse onlar onların sorunudur tabii sizin kararınız yazıp yazmamak.
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #19 HeroBaskan dedi: Hocam eğer 5 gün içinde mail atıysanız ve cevap vermemişlerse onlar onların sorunudur tabii sizin kararınız yazıp yazmamak. Genişletmek için tıkla... Mail atmadım. Fakat websitelerinden talep oluşturdum. Tam 4 tane.
HeroBaskan dedi: Hocam eğer 5 gün içinde mail atıysanız ve cevap vermemişlerse onlar onların sorunudur tabii sizin kararınız yazıp yazmamak. Genişletmek için tıkla... Mail atmadım. Fakat websitelerinden talep oluşturdum. Tam 4 tane.
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #20 karagumruk1926 dedi: Mail atmadım. Fakat websitelerinden talep oluşturdum. Tam 4 tane. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam yazın emaile iade talebinde bulunmak istiyorum 5 gün içinde 4 kez interneten talep oluşturdum geri dönülmedi vb.
karagumruk1926 dedi: Mail atmadım. Fakat websitelerinden talep oluşturdum. Tam 4 tane. Genişletmek için tıkla... Tamam işte hocam yazın emaile iade talebinde bulunmak istiyorum 5 gün içinde 4 kez interneten talep oluşturdum geri dönülmedi vb.