RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 10 Aralık 2020 #21 FinWolf dedi: Kartımdan Nitro almış, iade etmek istiyorum. Nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... İstiyorsan benim nitrosuz hesap ile takas yapabiliriz
FinWolf dedi: Kartımdan Nitro almış, iade etmek istiyorum. Nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... İstiyorsan benim nitrosuz hesap ile takas yapabiliriz
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #22 HeroBaskan dedi: Tamam işte hocam yazın emaile iade talebinde bulunmak istiyorum 5 gün içinde 4 kez interneten talep oluşturdum geri dönülmedi vb. Genişletmek için tıkla... Ya onlara da bakmazlarsa?
HeroBaskan dedi: Tamam işte hocam yazın emaile iade talebinde bulunmak istiyorum 5 gün içinde 4 kez interneten talep oluşturdum geri dönülmedi vb. Genişletmek için tıkla... Ya onlara da bakmazlarsa?
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #23 karagumruk1926 dedi: Ya onlara da bakmazlarsa? Genişletmek için tıkla... Siz deneyin hocam onlarda bakmazlarsa artık dava açarız. Ama o emailden ulaşırsanız 48 saat içinde geri dönülceği yazılıyor.
karagumruk1926 dedi: Ya onlara da bakmazlarsa? Genişletmek için tıkla... Siz deneyin hocam onlarda bakmazlarsa artık dava açarız. Ama o emailden ulaşırsanız 48 saat içinde geri dönülceği yazılıyor.