Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Haziran 2021 #11 5 gün geçmeden iade ediliyor.
4 467597 Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #12 muzstafa dedi: Epicden kullanmadım 1 ay ücretsiz vermişti. Genişletmek için tıkla... Bu 1 ay ücretsiz verme olayı nasıl oluyor tam olarak?, Biz mi talep ediyoruz onlar kendi mi hediye ediyor?
muzstafa dedi: Epicden kullanmadım 1 ay ücretsiz vermişti. Genişletmek için tıkla... Bu 1 ay ücretsiz verme olayı nasıl oluyor tam olarak?, Biz mi talep ediyoruz onlar kendi mi hediye ediyor?
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #13 muzstafa dedi: Epicden kullanmadım 1 ay ücretsiz vermişti. Genişletmek için tıkla... Pardon, o mesaji yanlışlıkla attım. Fazla Sürmez dostum merak etme
muzstafa dedi: Epicden kullanmadım 1 ay ücretsiz vermişti. Genişletmek için tıkla... Pardon, o mesaji yanlışlıkla attım. Fazla Sürmez dostum merak etme
muzstafa Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #14 Mamaqiyus dedi: 5 gün geçmeden iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç iade yaptınız mı? 467597 dedi: Bu 1 ay ücretsiz verme olayı nasıl oluyor tam olarak?, Biz mi talep ediyoruz onlar kendi mi hediye ediyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaşlara rasgele veriyordu 1 aylık bana vermemişti sonra verdi talep etme durumu yok rastgele. Ferhat D dedi: Pardon, o mesaji yanlışlıkla attım. Fazla Sürmez dostum merak etme Genişletmek için tıkla... Umarım. + 11 gün sonra iadem yapıldı dolar kuru yüzünden 40₺ kaybettim yapacak bir şey yok :d Son düzenleme: 6 Temmuz 2021
Mamaqiyus dedi: 5 gün geçmeden iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç iade yaptınız mı? 467597 dedi: Bu 1 ay ücretsiz verme olayı nasıl oluyor tam olarak?, Biz mi talep ediyoruz onlar kendi mi hediye ediyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaşlara rasgele veriyordu 1 aylık bana vermemişti sonra verdi talep etme durumu yok rastgele. Ferhat D dedi: Pardon, o mesaji yanlışlıkla attım. Fazla Sürmez dostum merak etme Genişletmek için tıkla... Umarım. + 11 gün sonra iadem yapıldı dolar kuru yüzünden 40₺ kaybettim yapacak bir şey yok :d