467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 22 Aralık 2021 #1 Ben önceden crunchyroll sitesinden bir tane kod almıştım kullandım ve bitirdim. Discord Nitro ile gelen kodu da kullanabilir miyim? @rofl Son düzenleme: 22 Aralık 2021
Ben önceden crunchyroll sitesinden bir tane kod almıştım kullandım ve bitirdim. Discord Nitro ile gelen kodu da kullanabilir miyim? @rofl
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #2 Daha önce Nitro kullandıysan alamazsın. Farklı bir hesap aç bence. Artı 0 Eksi
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #3 467838 dedi: Ben önceden crunchyroll sitesinden bir tane kod almıştım kullandım ve bitirdim. Discord Nitro ile gelen kodu da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Farklı bir discord hesabı gerekmekte. Artı 0 Eksi
467838 dedi: Ben önceden crunchyroll sitesinden bir tane kod almıştım kullandım ve bitirdim. Discord Nitro ile gelen kodu da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Farklı bir discord hesabı gerekmekte.
KS KS 467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 22 Aralık 2021 #4 Tam tersini soruyorum arkadaşlar. Boost'lu Nitro aldığımda gelecek Game Pass kodu için yeni Xbox hesabı mı lazım? Artı 0 Eksi
Tam tersini soruyorum arkadaşlar. Boost'lu Nitro aldığımda gelecek Game Pass kodu için yeni Xbox hesabı mı lazım?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.180 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 467838 dedi: Tam tersini soruyorum arkadaşlar. Boost'lu Nitro aldığımda gelecek Game Pass kodu için yeni Xbox hesabı mı lazım? Genişletmek için tıkla... Daha önce Game Pass kullanmamış (PC veya Ultimate'ten herhangi biri) hesaplar için geçerli. Ben de Crunchyroll'dan aldığım Game Pass'i kullandığım hesapta denemiştim ancak çalışmadı. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Artı 0 Eksi
467838 dedi: Tam tersini soruyorum arkadaşlar. Boost'lu Nitro aldığımda gelecek Game Pass kodu için yeni Xbox hesabı mı lazım? Genişletmek için tıkla... Daha önce Game Pass kullanmamış (PC veya Ultimate'ten herhangi biri) hesaplar için geçerli. Ben de Crunchyroll'dan aldığım Game Pass'i kullandığım hesapta denemiştim ancak çalışmadı. Yeni hesap açmak zorunda kaldım.