Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben bir sunucuya Boost attım ve beni attılar. 1 hafta geçti Boost rozetim silindi ve ben de Boost atmak istedim zaman ise Boost yokmuş gibi oldu.
Öncelikle merhaba. Ben bir sunucuya Boost attım ve beni attılar. 1 hafta geçti Boost rozetim silindi ve ben de Boost atmak istedim zaman ise Boost yokmuş gibi oldu.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #2 Bir süresi oluyor boost için, o süre dolmadan tekrar bir sunucuya takviye yapamıyorsunuz. Süresine baktınız mı?
Bir süresi oluyor boost için, o süre dolmadan tekrar bir sunucuya takviye yapamıyorsunuz. Süresine baktınız mı?
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 Adrastos dedi: Bir süresi oluyor boost için, o süre dolmadan tekrar bir sunucuya takviye yapamıyorsunuz. Süresine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim üzere benim 1 haftada bir ama sunucudan çıkarsam atılırsam süre 3 güne düşüyor 1 hafta oldu boost atamıyorum ve boost simgem gitti.
Adrastos dedi: Bir süresi oluyor boost için, o süre dolmadan tekrar bir sunucuya takviye yapamıyorsunuz. Süresine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim üzere benim 1 haftada bir ama sunucudan çıkarsam atılırsam süre 3 güne düşüyor 1 hafta oldu boost atamıyorum ve boost simgem gitti.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Mayıs 2024 #4 Ayarlar kısmında, Sunucu Takviyesi sekmesi var. Oranın ekran görüntüsünü al at buraya.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #5 Burda önemsedim boost atamam deyil boost simgenin gitmesi.6 aydaki simgeydi. Dosya Ekleri download.png 4,3 KB · Görüntüleme: 30
Cheshyre Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 499 Çözümler 7 Yer Ankara. Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE B450M S2H | RYZEN 5 5600 | ASUS DUAL RX 6600 | T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200MHz CL16 | XPG Core Reactor 750W 80+ Gold | KINGSTON KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1024GB Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #6 Lacaderal dedi: Eki Görüntüle 2184608 Burada önemsedim Boost atamam değil Boost simgenin gitmesi. 6 aydaki simgeydi. Genişletmek için tıkla... Simge geri gelmez hocam.
Lacaderal dedi: Eki Görüntüle 2184608 Burada önemsedim Boost atamam değil Boost simgenin gitmesi. 6 aydaki simgeydi. Genişletmek için tıkla... Simge geri gelmez hocam.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 Cheshyre dedi: Simge geri gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Neden silindi peki ? boost var ama.
Cheshyre dedi: Simge geri gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Neden silindi peki ? boost var ama.
Cheshyre Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 499 Çözümler 7 Yer Ankara. Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE B450M S2H | RYZEN 5 5600 | ASUS DUAL RX 6600 | T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200MHz CL16 | XPG Core Reactor 750W 80+ Gold | KINGSTON KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1024GB Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #8 Lacaderal dedi: Neden silindi peki? Boost var ama. Genişletmek için tıkla... O rozet bir sunucuda arka arkaya server Boost yaptığınız zaman veriliyor eğer 1 ay bile aynı sunucuya Boost yapmazsanız rozet gidiyor.
Lacaderal dedi: Neden silindi peki? Boost var ama. Genişletmek için tıkla... O rozet bir sunucuda arka arkaya server Boost yaptığınız zaman veriliyor eğer 1 ay bile aynı sunucuya Boost yapmazsanız rozet gidiyor.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #9 Cheshyre dedi: O rozet bir sunucuda arka arkaya server Boost yaptığınız zaman veriliyor eğer 1 ay bile aynı sunucuya Boost yapmazsanız rozet gidiyor. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmadıki 1 hafta oldu ve boost aktaramıyorum. Nasıl aktarıcam ? belki geri gelir.
Cheshyre dedi: O rozet bir sunucuda arka arkaya server Boost yaptığınız zaman veriliyor eğer 1 ay bile aynı sunucuya Boost yapmazsanız rozet gidiyor. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmadıki 1 hafta oldu ve boost aktaramıyorum. Nasıl aktarıcam ? belki geri gelir.