S selman277 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #11 452252 dedi: Evet, bana Game Pass'te geldi Crunchyroll üyeliğide. Genişletmek için tıkla... hocam bugünmü aldınız ve gamepass kaç aylık geldi bende demin aldım crunchyroll diye bi üyelik verdi baya bildiğin çöpe attım parayı benim önerim şuan almayın
452252 dedi: Evet, bana Game Pass'te geldi Crunchyroll üyeliğide. Genişletmek için tıkla... hocam bugünmü aldınız ve gamepass kaç aylık geldi bende demin aldım crunchyroll diye bi üyelik verdi baya bildiğin çöpe attım parayı benim önerim şuan almayın
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 21 Kasım 2022 #12 selman277 dedi: Hocam bugünmü aldınız ve Game Pass kaç aylık geldi. Bende demin aldım crunchyroll diye bir üyelik verdi bayağı bildiğin çöpe attım parayı benim önerim şu an almayın. Genişletmek için tıkla... 5 Kasım'da aldım. 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate, 1 aylık Crunchyroll Premium üyeliği geldi.
selman277 dedi: Hocam bugünmü aldınız ve Game Pass kaç aylık geldi. Bende demin aldım crunchyroll diye bir üyelik verdi bayağı bildiğin çöpe attım parayı benim önerim şu an almayın. Genişletmek için tıkla... 5 Kasım'da aldım. 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate, 1 aylık Crunchyroll Premium üyeliği geldi.
S selman277 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #13 452252 dedi: 5 Kasım'da aldım. 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate, 1 aylık Crunchyroll Premium üyeliği geldi. Genişletmek için tıkla... hocam ben aldığımda yoktu sadece şu ikincisini verdi anime izleme sitesi oda glb
452252 dedi: 5 Kasım'da aldım. 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate, 1 aylık Crunchyroll Premium üyeliği geldi. Genişletmek için tıkla... hocam ben aldığımda yoktu sadece şu ikincisini verdi anime izleme sitesi oda glb