dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 13 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Discord Nitro'yu 30 günlüğüne ücretsiz almıştım. Yanında Game Pass veriyordu. Ancak nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. (Konuyu umarım doğru başlığa açmışımdır.) Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2021.01.13 - 10.59.52.10.png 553,6 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Merhabalar. Discord Nitro'yu 30 günlüğüne ücretsiz almıştım. Yanında Game Pass veriyordu. Ancak nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. (Konuyu umarım doğru başlığa açmışımdır.)
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 13 Ocak 2021 #2 Discord ayarlarından hediye envanterine girip hediye kodunu al. Orada etkinleştirmek için talimatlar yazıyor. Sign in to your account redeem.microsoft.com
Discord ayarlarından hediye envanterine girip hediye kodunu al. Orada etkinleştirmek için talimatlar yazıyor. Sign in to your account redeem.microsoft.com
dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 13 Ocak 2021 #3 LazJedi dedi: Discord ayarlarından hediye envanterine girip hediye kodunu al. Orada etkinleştirmek için talimatlar yazıyor. Sign in to your account redeem.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler aldım hediyeyi.
LazJedi dedi: Discord ayarlarından hediye envanterine girip hediye kodunu al. Orada etkinleştirmek için talimatlar yazıyor. Sign in to your account redeem.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler aldım hediyeyi.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 13 Ocak 2021 #4 dakmuzikk dedi: Çok teşekkürler aldım hediyeyi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz diğer arkadaşlara da yardımcı olur.
dakmuzikk dedi: Çok teşekkürler aldım hediyeyi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz diğer arkadaşlara da yardımcı olur.