Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 4 Mart 2021 #1 Bedava Nitro geldi kullanayım dedim. Kart bilgilerini girip ileriye bastım ve gereken yerleri doldurdum. Fakat ileri butonu aktif olmadı. Sanırım Adres'e yazdığım şeyden kaynaklı. Ne yazmam gerektiğini tam bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Bedava Nitro geldi kullanayım dedim. Kart bilgilerini girip ileriye bastım ve gereken yerleri doldurdum. Fakat ileri butonu aktif olmadı. Sanırım Adres'e yazdığım şeyden kaynaklı. Ne yazmam gerektiğini tam bilmiyorum.
Marulreis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 Farklı kombinasyonlar denedim ama bende de aynı şeyler oluyor neden acaba?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 11 Mart 2021 #3 Neden böyle olduğunu çözdüm. Ayarlardan faturalandırmaya giriyoruz ve oradan kartımızı girip yapıyoruz.
Neden böyle olduğunu çözdüm. Ayarlardan faturalandırmaya giriyoruz ve oradan kartımızı girip yapıyoruz.