Discord Nitro iptal edilirse ücret iade edilir mi?

tzidas

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Hesabıma Discord'da Nitro almak istiyorum. Aylık alacağım ve aldıktan sonra iade etsem param gelir mi? Ve aboneliğim biter mi? Kartı da iptal edeceğim ve para çeker mi?

Aldığın zaman parayı çeker iptal edersen diğer ay çekmesini engellemiş olursun. Nitron da gitmez aynı şekilde paranın tekrar gelmeyeceği gibi. Kısacası alırken parayı çeker iptal edersende nitro kalır para gelmez.

Merhaba. Hesabıma Discord'da Nitro almak istiyorum. Aylık alacağım ve aldıktan sonra iade etsem param gelir mi? Ve aboneliğim biter mi? Kartı da iptal edeceğim ve para çeker mi?
İade şansın yok. İptal edersen bir sonraki ay için para çekmez ve aboneliğin iptal olur.

İade şansın yok. İptal edersen bir sonraki ay için para çekmez ve aboneliğin iptal olur.

O zaman Nitro'yu alayım kartı kapatayım yoluma bakayım diyorsun yani. Tamam teşekkürler hepinize.

O zaman Nitro'yu alayım kartı kapatayım yoluma bakayım diyorsun yani. Tamam teşekkürler hepinize.
Kartı niye kapatacan hacı onu anlamadım. Hani senin bir karın falanda olmuyor. Yine parayı çekecek. Nitroyu aldıktan sonra iptal etsen yeter zaten bir daha para çekmez iptal ettiğin zaman.

1 aylık deneme sürümünden mi bahsediyorsun? Anlamadım ki.

Ben şunu anlamadım. Ben sıfır hesabıma Nitro alacağım ama ben de ücretsiz Nitro yazısı gelmiyor. Bu arkadaşımın hesabında gözüküyor. Ben daha önce Nitro almadığım için mi bu yazı gözükmüyor?

Peki ben Discord Nitro'yu aldıktan sonra, banka hesabıma veya başka bir uygulamaya bildirim mesaj vb. gelir mi?

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla babanızın ya da abinizin kartından gizlice çekeceksiniz. Eğer karttan herhangi bir alışveriş yaparsanız kart sahibinde Mobil bankacılık uygulaması varsa bildirim gider. Ek olarak zaten kart sahibinin telefonuna gönderilen kodu girmenizi ister Discord.

Bedava nitro alırsam gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…