Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Mayıs 2023 #1 Nitro almaya çalışınca "iptal işlemi bekleniyor" diyor. 14 Mart diyor ama hala duruyor. Nasıl alabilirim? Boost kullanabiliyorum ama pp vb. olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
Nitro almaya çalışınca "iptal işlemi bekleniyor" diyor. 14 Mart diyor ama hala duruyor. Nasıl alabilirim? Boost kullanabiliyorum ama pp vb. olmuyor.
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Mayıs 2023 #2 Monkey D. Xebec dedi: Nitro almaya çalışınca "iptal işlemi bekleniyor" diyor. 14 Mart diyor ama hala duruyor. Nasıl alabilirim? Boost kullanabiliyorum ama pp vb. olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil mi kullanıyorsunuz?
Monkey D. Xebec dedi: Nitro almaya çalışınca "iptal işlemi bekleniyor" diyor. 14 Mart diyor ama hala duruyor. Nasıl alabilirim? Boost kullanabiliyorum ama pp vb. olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil mi kullanıyorsunuz?
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Mayıs 2023 #3 Türker K dedi: Hocam mobil mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mobilden almıştım ama şuan pc. yeni fark ettim boost bayadır basılı ama nitro yok. Son düzenleme: 29 Mayıs 2023
Türker K dedi: Hocam mobil mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mobilden almıştım ama şuan pc. yeni fark ettim boost bayadır basılı ama nitro yok.
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Mayıs 2023 #4 Monkey D. Xebec dedi: Mobilden almıştım ama şuan pc. yeni fark ettim boost bayadır basılı ama nitro yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden aboneliğinizi play store üzerinden iptal edip deneyiniz.
Monkey D. Xebec dedi: Mobilden almıştım ama şuan pc. yeni fark ettim boost bayadır basılı ama nitro yok. Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden aboneliğinizi play store üzerinden iptal edip deneyiniz.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Mayıs 2023 #5 Türker K dedi: Hocam mobilden aboneliğinizi play store üzerinden iptal edip deneyiniz. Genişletmek için tıkla... play storda zaten iptal olarak gözüküyor sadece discordda bekleniyor diyor.
Türker K dedi: Hocam mobilden aboneliğinizi play store üzerinden iptal edip deneyiniz. Genişletmek için tıkla... play storda zaten iptal olarak gözüküyor sadece discordda bekleniyor diyor.
Sytae Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #6 Konu üzerinden 1 sene geçmiş fakat eğer halen iptal etmediyseniz iptal etmemeniz daha iyi olur bedavadan Boost veriyor.
Konu üzerinden 1 sene geçmiş fakat eğer halen iptal etmediyseniz iptal etmemeniz daha iyi olur bedavadan Boost veriyor.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #7 Sytae dedi: Konu üzerinden 1 sene geçmiş fakat eğer halen iptal etmediyseniz iptal etmemeniz daha iyi olur bedavadan Boost veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet konuyu yazdıktan 5-6 ay sonra farkedildi galiba ve düzeldi. Keşke düzelmeseydi.
Sytae dedi: Konu üzerinden 1 sene geçmiş fakat eğer halen iptal etmediyseniz iptal etmemeniz daha iyi olur bedavadan Boost veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet konuyu yazdıktan 5-6 ay sonra farkedildi galiba ve düzeldi. Keşke düzelmeseydi.