Discord Nitro iptal olmadı

468113

Decapat
Selam bildiğiniz gibi ya da bilmediğiniz gibi geçenlerde Discord SteelSeries ile bedava Nitro getirdi ve biz bunu arkadaşlarla aldık, ve bir sunucu kurduk ve Boost'ların hepsini bastık. 14 Boost yapmak için tek kullanımlık maillerle birden fazla hesap açtık ve hepsine SteelSeries ile Nitro aldık Boost'ları sunucuya bastık. Nitro'yu ininal ile almıştık ve otomatik ödemede bıraktık kart içerisindeki tüm parayı da diğer kartımıza attık. yani kartta 0 TL var bu nedenle de nitromuzun süresi dolduğunda nitromuzun iptal olması gerekiyor ama süresi dolmuş olmasına rağmen arkadaşlarımın ve Boost için açtığımız hesapların Nitro'su devam ediyor. benim kendi hesabımdaki Nitro bitiyor uyarısı verdiği için yeniledim ama arkadaşlarım yenilemedi ve devam ediyor. eğer ben hesaba para atarsam parayı çeker mi ya da Nitro bitmeyip devam ederse fazladan para ödemek zorunda kalabilir miyim? çünkü Boost için açtığımız hesaplara giremiyoruz ve iptalde edemeyeceğiz demek oluyor bu yoksa Nitro oto iptal olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00