Cat.dlx Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #1 Epic Games'ten ücretsiz aldığım 3 aylık Nitro bittikten sonra kartımdan 1 aylık Nitro parası çekti. Aboneliği iptal talebi oluşturdum fakat "iptal işlemi bekleniyor" diyor 4 gündür. Para iadesi yapılmayacak mı?
Epic Games'ten ücretsiz aldığım 3 aylık Nitro bittikten sonra kartımdan 1 aylık Nitro parası çekti. Aboneliği iptal talebi oluşturdum fakat "iptal işlemi bekleniyor" diyor 4 gündür. Para iadesi yapılmayacak mı?
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 12 Ekim 2021 #2 Yapılır fakat taktik olarak Nitro'nun biteceği son gün iptal etseniz böyle bir sorun olmazdı.
KafaChannel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #3 Para iadesi yapılmayabilir bir daha ki ayın sonunda 1 gün kalınca iptale basarsanız sizden para çekmeyecektir.
Para iadesi yapılmayabilir bir daha ki ayın sonunda 1 gün kalınca iptale basarsanız sizden para çekmeyecektir.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.503 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2021 #4 KafaChannel dedi: Para iadesi yapılmayabilir bir daha ki ayın sonunda 1 gün kalınca iptale basarsanız sizden para çekmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı.
KafaChannel dedi: Para iadesi yapılmayabilir bir daha ki ayın sonunda 1 gün kalınca iptale basarsanız sizden para çekmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı.
KafaChannel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #5 Beyaz_G dedi: Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı. Genişletmek için tıkla... Ayın sonuna kadar kullanabilmesi için söylemiştim bende. Haklısınız.
Beyaz_G dedi: Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı. Genişletmek için tıkla... Ayın sonuna kadar kullanabilmesi için söylemiştim bende. Haklısınız.
Cat.dlx Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #6 Beyaz_G dedi: Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı. Genişletmek için tıkla... Olay şu ki ben Nitro'yu kullanmak istemiyorum sadece para iadesini istiyorum.
Beyaz_G dedi: Ayın sonunu beklemeye gerek yok aldığın günde iptal edebilirsin nitron geri gitmiyor ve yanlış olmasın 5 ya da 7 gün iptal etme hakkı vardı. Genişletmek için tıkla... Olay şu ki ben Nitro'yu kullanmak istemiyorum sadece para iadesini istiyorum.