R rheasty Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #11 Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deniyeceğim bakalım olucakmi Genişletmek için tıkla... olmuyor knk denedim
Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deniyeceğim bakalım olucakmi Genişletmek için tıkla... olmuyor knk denedim
K kaplan4234 Zeptopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deneyeceğim bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Olursa haber et. Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deniyeceğim bakalım olucakmi Genişletmek için tıkla... Olduğu zaman yazarmısın?
Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deneyeceğim bakalım olacak mı? Genişletmek için tıkla... Olursa haber et. Aksamci dedi: Başka tarayıcıdan deniyeceğim bakalım olucakmi Genişletmek için tıkla... Olduğu zaman yazarmısın?
nicegreekcoder Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #13 Hiçbir türlü olmuyor. Umarım yarın düzelir.
K kaplan4234 Zeptopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #14 nicegreekcoder dedi: Hiçbir türlü olmuyor. Umarım yarın düzelir. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Extu Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 30 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #15 Aynı sorun bende de var birkaç gündür deniyorum ama sonuç hep aynı. Çözümünü bulan arkadaş beni de haberdar ederse sevinirim.
Aynı sorun bende de var birkaç gündür deniyorum ama sonuç hep aynı. Çözümünü bulan arkadaş beni de haberdar ederse sevinirim.
nicegreekcoder Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #16 Extu dedi: Aynı sorun bende de var birkaç gündür deniyorum ama sonuç hep aynı. Çözümünü bulan arkadaş beni de haberdar ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aslında ben dün denedim, hesabımda para yoktu ve kabul etmişti. Yani ödeme yapamıyordum fakat 3D Secure ekranı geliyordu. Şimdi o da gelmiyor :c
Extu dedi: Aynı sorun bende de var birkaç gündür deniyorum ama sonuç hep aynı. Çözümünü bulan arkadaş beni de haberdar ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aslında ben dün denedim, hesabımda para yoktu ve kabul etmişti. Yani ödeme yapamıyordum fakat 3D Secure ekranı geliyordu. Şimdi o da gelmiyor :c
Extu Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 30 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #17 nicegreekcoder dedi: Aslında ben dün denedim, hesabımda para yoktu ve kabul etmişti. Yani ödeme yapamıyordum fakat 3D Secure ekranı geliyordu. Şimdi o da gelmiyor: C Genişletmek için tıkla... Daha önce denediğimde bir ara 3D'ye atmıştı kodu girdim yine olmadı. Discord da bir sorun var diye düşünüyorum. Çözerler muhtemelen.
nicegreekcoder dedi: Aslında ben dün denedim, hesabımda para yoktu ve kabul etmişti. Yani ödeme yapamıyordum fakat 3D Secure ekranı geliyordu. Şimdi o da gelmiyor: C Genişletmek için tıkla... Daha önce denediğimde bir ara 3D'ye atmıştı kodu girdim yine olmadı. Discord da bir sorun var diye düşünüyorum. Çözerler muhtemelen.
nicegreekcoder Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #18 rheasty dedi: Hangi Kart? ve Discord üzerindenmi alıyorsun Genişletmek için tıkla... Ben Paycell ve Papara kullandım, SteelSeries'ın verdiği 3 aylık nitroyu almaya çalıştım. Tarayıcı üzerinden.
rheasty dedi: Hangi Kart? ve Discord üzerindenmi alıyorsun Genişletmek için tıkla... Ben Paycell ve Papara kullandım, SteelSeries'ın verdiği 3 aylık nitroyu almaya çalıştım. Tarayıcı üzerinden.
Aksamci Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #19 Beklemekten ve denemekten başka çaremiz yok
daho Femtopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #20 Beleş Nitroiçin 22 Mart'a kadar vakit var. Bekleyip duracağız maalesef. Yapabilen olursa bilgilendirirse seviniriz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Beleş Nitroiçin 22 Mart'a kadar vakit var. Bekleyip duracağız maalesef. Yapabilen olursa bilgilendirirse seviniriz.