daho Femtopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #71 sergenlafci dedi: Ya onu bilmiyorumda 1 hesaba aldım sonra aynı kartla farklı hesaba daha alayım dedim. 3D'yi yaptım 8 TL çekti ne Nitro geldi ne para iadesi desteğe yazdım. Mağdurum şu an. Genişletmek için tıkla... Kanka bana çeker çekmez direk para iadesi geldi. Extu dedi: Arkadaşlar şimdi de 3D ödeme sayfasına yönlendiriyor, kodu giriyorum, Nitro'yu aktive etmiyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kartında 8TL olması gerek kanka.
sergenlafci dedi: Ya onu bilmiyorumda 1 hesaba aldım sonra aynı kartla farklı hesaba daha alayım dedim. 3D'yi yaptım 8 TL çekti ne Nitro geldi ne para iadesi desteğe yazdım. Mağdurum şu an. Genişletmek için tıkla... Kanka bana çeker çekmez direk para iadesi geldi. Extu dedi: Arkadaşlar şimdi de 3D ödeme sayfasına yönlendiriyor, kodu giriyorum, Nitro'yu aktive etmiyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kartında 8TL olması gerek kanka.
Extu Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 30 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #72 daho dedi: Kanka bana çeker çekmez direk para iadesi geldi. Kartında 8TL olması gerek kanka. Genişletmek için tıkla... 800 TL para var usta da hata aynı hala alınmıyor.
daho dedi: Kanka bana çeker çekmez direk para iadesi geldi. Kartında 8TL olması gerek kanka. Genişletmek için tıkla... 800 TL para var usta da hata aynı hala alınmıyor.
R rheasty Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #73 Extu dedi: 800 TL para var usta da hata aynı hala alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi