Discord Nitro "Kartın işlenmesi sırasında bir hata oluştu"

FurkanSahin

Hectopat
Merhabalar. Discord Nitro alacaktım, kart bilgilerimi her seyi eksiksiz girdim fakat kartın işlenmesi sırasında bir hata oluştu mesajı alıyorum. Her karttan ve tarayıcıdan denedim fakat olmadı. Çözümlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Discord Nitro alacaktım, kart bilgilerimi her seyi eksiksiz girdim fakat kartın işlenmesi sırasında bir hata oluştu mesajı alıyorum. Her karttan ve tarayıcıdan denedim fakat olmadı. Çözümlerinizi bekliyorum.

Acaba Online alışverişe kapalı olabilir mi kartın ?

Genel sorun.

Beklemek mi gerekli yani
Kartınız Inınal mı?
Banka Kartı
Acaba Online alışverişe kapalı olabilir mi kartın ?
Açık

Hocam her tarayıcı demişsiniz de, Internet Explorerdan denediniz mi? Bi ara ben vergi harcı yatırırken chrome falan pencere açmıyordu fakat IE banka doğrulama sayfasını açıyordu. Mümkünse eski sürüm IE 9 falan bi deneyin isterseniz.
Hocam benim kartım ininal fiziksel kartımla denedim bir sürü sanal kartla denedim ona rağmen hala daha aynı hatayı veriyor ve içindede 8 TL var ve de fazlası sorun Discord'un.
Hocam yanlış konuya yazdınız da, Nitro 8 lira değil.

Son düzenleme:
Hocam her tarayıcı demişsiniz de, Internet Explorerdan denediniz mi? Bi ara ben vergi harcı yatırırken chrome falan pencere açmıyordu fakat IE banka doğrulama sayfasını açıyordu. Mümkünse eski sürüm IE 9 falan bi deneyin isterseniz.

Hocam yanlış konuya yazdınız da, Nitro 8 lira değil.
Edge tarayıcıdan denedim fakat olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı