A Ardavvinchester Femtopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 Ainscry dedi: kanka eğer epic gamesin verdiği nitroyu başka bir hesabına almaya çalışıyorsan bu hatayla karşılaşırsın fakat ilk alışınsa adres kısmını farklı doldur veya farklı bir tarıyıcı dene ve test kartları kullanıyorsanda bu hatayla karşılaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Kanka ben de önceden nitro almıştım. Şuan bedava nitro verdiği linke girmeye çalıştığımda önceden nitron var diye uyarı veriyordu. SHER-LOCKED dedi: Papara sanal kart kullanıyorum, tüm bilgileri doğru girmeme rağmen böyle diyor. Konuyu yanlış kategoriye açtıysam affola. Genişletmek için tıkla... Ben ininalden sanal kart açıp denemiştim olmuştu ve içinde 1 kuruş bile yoktu.
Ainscry dedi: kanka eğer epic gamesin verdiği nitroyu başka bir hesabına almaya çalışıyorsan bu hatayla karşılaşırsın fakat ilk alışınsa adres kısmını farklı doldur veya farklı bir tarıyıcı dene ve test kartları kullanıyorsanda bu hatayla karşılaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Kanka ben de önceden nitro almıştım. Şuan bedava nitro verdiği linke girmeye çalıştığımda önceden nitron var diye uyarı veriyordu. SHER-LOCKED dedi: Papara sanal kart kullanıyorum, tüm bilgileri doğru girmeme rağmen böyle diyor. Konuyu yanlış kategoriye açtıysam affola. Genişletmek için tıkla... Ben ininalden sanal kart açıp denemiştim olmuştu ve içinde 1 kuruş bile yoktu.
Ainscry Zeptopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #12 Afelyoss dedi: Başka Epic Games hesabı açıp yeni link alın. Aklıma başka çözü H4sanTV dedi: Ben çözdüm ininal açtım içine 10TL atıp doğruladım Papara'da olmamıştı. Genişletmek için tıkla... kankam parayla ilgisi yok nitroyu zaten bedava veriyolar ben bizzat bedavaya para yüklemeden aldım Genişletmek için tıkla...
Afelyoss dedi: Başka Epic Games hesabı açıp yeni link alın. Aklıma başka çözü H4sanTV dedi: Ben çözdüm ininal açtım içine 10TL atıp doğruladım Papara'da olmamıştı. Genişletmek için tıkla... kankam parayla ilgisi yok nitroyu zaten bedava veriyolar ben bizzat bedavaya para yüklemeden aldım Genişletmek için tıkla...
H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #13 İlk günler öyleydi fakat şu an hesabında 0.99 dolar olmasını istiyor.
Ainscry Zeptopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 Ardavvinchester dedi: Kanka ben de önceden nitro almıştım. Şuan bedava nitro verdiği linke girmeye çalıştığımda önceden nitron var diye uyarı veriyordu. Ben ininalden sanal kart açıp denemiştim olmuştu ve içinde 1 kuruş bile yoktu. Genişletmek için tıkla... eğer önceden xboxun nitrosundan aldıysan alamazsın zaten yeni bir hesapta denemen gerekir
Ardavvinchester dedi: Kanka ben de önceden nitro almıştım. Şuan bedava nitro verdiği linke girmeye çalıştığımda önceden nitron var diye uyarı veriyordu. Ben ininalden sanal kart açıp denemiştim olmuştu ve içinde 1 kuruş bile yoktu. Genişletmek için tıkla... eğer önceden xboxun nitrosundan aldıysan alamazsın zaten yeni bir hesapta denemen gerekir