sonbilgisayarbükücüü Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Xbox Game Pass sayesinde 3 aylık Nitro alınabileceğini öğrendim fakat kart istiyor o yüzden kullanamıyorum bunun kartsız bir yolu var mı acaba?
Xbox Game Pass sayesinde 3 aylık Nitro alınabileceğini öğrendim fakat kart istiyor o yüzden kullanamıyorum bunun kartsız bir yolu var mı acaba?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Maalesef yok.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 sonbilgisayarbükücüü dedi: Xbox Game Pass sayesinde 3 aylık Nitro alınabileceğini öğrendim fakat kart istiyor o yüzden kullanamıyorum bunun kartsız bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart ile yapabilirsin ama kartınız yok ise kullanamazsınız.
sonbilgisayarbükücüü dedi: Xbox Game Pass sayesinde 3 aylık Nitro alınabileceğini öğrendim fakat kart istiyor o yüzden kullanamıyorum bunun kartsız bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart ile yapabilirsin ama kartınız yok ise kullanamazsınız.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 4 Kasım 2023 #4 14 TL ücret çekiyor onaylamak için bu parayı almazsa kart girseniz bile aktif edemezsiniz ama parayı iade ediyorlar.
14 TL ücret çekiyor onaylamak için bu parayı almazsa kart girseniz bile aktif edemezsiniz ama parayı iade ediyorlar.