QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #11 478424 dedi: Bir arkadaşınızdan borç alabilirsiniz sonra geri ödersiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir arkadaşım olsa keşke.
478424 dedi: Bir arkadaşınızdan borç alabilirsiniz sonra geri ödersiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir arkadaşım olsa keşke.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #12 QuasarWhisper dedi: Asıl sorunum şu kartta 14TL olması gerekiyor. Ve ATM yakında değil. Ne yapmalıyım? :/ Genişletmek için tıkla... Babanızdan falan IBAN ile azıcık para alabilirsiniz, ya da arkadaşınızdan borç isteyebilirsiniz.
QuasarWhisper dedi: Asıl sorunum şu kartta 14TL olması gerekiyor. Ve ATM yakında değil. Ne yapmalıyım? :/ Genişletmek için tıkla... Babanızdan falan IBAN ile azıcık para alabilirsiniz, ya da arkadaşınızdan borç isteyebilirsiniz.
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #13 Dostum Papara ile alacaksan atayım 14ü geri atarsın istersen ulaş DC'den talhaaep. *edit Buraya papara bırakmak yasak değilse bırak istersen direkt atayım faydam dokunsun
Dostum Papara ile alacaksan atayım 14ü geri atarsın istersen ulaş DC'den talhaaep. *edit Buraya papara bırakmak yasak değilse bırak istersen direkt atayım faydam dokunsun
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #14 talhaaep dedi: Dostum Papara ile alacaksan atayım 14ü geri atarsın istersen ulaş DC'den talhaaep. *edit buraya Papara bırakmak yasak değilse bırak istersen direkt atayım faydam dokunsun. Genişletmek için tıkla... İninal kullanıyorum olmaz mı?
talhaaep dedi: Dostum Papara ile alacaksan atayım 14ü geri atarsın istersen ulaş DC'den talhaaep. *edit buraya Papara bırakmak yasak değilse bırak istersen direkt atayım faydam dokunsun. Genişletmek için tıkla... İninal kullanıyorum olmaz mı?
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #15 QuasarWhisper dedi: İninal kullanıyorum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İninal kullanmıyorum. Aile fertlerinizden birinin IBANı sizde varsa IBAN bırakın hocam.
QuasarWhisper dedi: İninal kullanıyorum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İninal kullanmıyorum. Aile fertlerinizden birinin IBANı sizde varsa IBAN bırakın hocam.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #16 talhaaep dedi: İninal kullanmıyorum. Aile fertlerinizden birinin IBAN'ı sizde varsa IBAN bırakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Yakında alacak birisi yoktu zaten adamsınız parayı attığınız için
talhaaep dedi: İninal kullanmıyorum. Aile fertlerinizden birinin IBAN'ı sizde varsa IBAN bırakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Yakında alacak birisi yoktu zaten adamsınız parayı attığınız için