Çözüldü Discord Nitro kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ramazan Ö

Hectopat
Merhaba. Epic Games'in verdiği kodu kullanmak için geçenlerde vaktim oldu ve kullanmak istedim. İçinde para olmayan İninal Kart'ımı girmiştim, içinde para olmadığı için hata vermişti sanırım. Bugün normal banka kartımla tekrar deneyeyim diyerek maildeki bağlantıya tıkladım. Karşılaştığım şey:
Screenshot_2021-07-16-12-34-22-115_com.android.chrome.jpg
Farklı tarayicida da baktım, böyleydi. Bu neden böyle olmuştur? Kod yandı mı yani? Kullanılamayacak mı? Epic Games'e destek talebi oluşturdum. Başka ne yapmalıyım?

Daha önce Discord Nitro kullandığımı hatırlamıyorum.

@Akif9748 hocam, biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Sanmıyorum, Game Pass'den verdiği zaman bilmiyordum. Hiç parayla abone olmadığıma eminim. Zaten bildiğim kadarıyla daha önce kullananlara başka bir uyarı veriyordu.

Güncelleme:

Merhaba. Bir güncelleme yapmak istiyorum. Sorunu nasıl çözdüğümden bahsedeceğim.

Epic Games bana çok güzel bir dönüş yaptı.
3 aylık ücretsiz '' Discord Nitro'' oyunu her ne kadar Epic Games üzerinden satın alınabilse de aldığın hata Discord üzerinden olduğu için kendi yapımcıları bu tarz teknik konuları için kendi destek ekibine sahiptir.

Yaşadığın sorun hakkında onlara nasıl ulaşabileceğini hemen sana buradan gönderiyorum. Bu sayede vakit kaybetmezsin.

Senin için bu konuda detaylı incelemeler yapmama rağmen bu sorunla ilgilenen ekip Discord destek ekibi olduğu için sorununu onlarla çözebileceksin. Bazen erişemediğimiz sistem bilgilerinde elimizden bir şeyin gelmediğini ve beni anlayışla karşılamanı isterim.

İlgili linkten Discord ile iletişime geçtim ve ekran görüntüleriyle birlikte sorunu anlattım. Onlar da güzel bir cevap verdi.
Bugün benzer durumu birçok kullanıcımızın yaşadığına dair bildirimler aldık fakat yaklaşık 1.5 saat önce mühendis ekibimiz konuyla ilgili hatayı düzelttiler. Uygulamayı yeniden başlattıktan sonra, promosyon linkini tarayıcının Incognito/Gizli Modu üzerinden açarak sorunun hala devam edip etmediğini bana bildirebilir misin?
Önerilen çözüm bende de işe yaradı.

Kodu kullanabildim ve şu an Nitro özelliğine sahibim. Bunun için ilgili süre bitmiş olsa bile gelecekte belki başkalarının işine yarayabilir :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı