Çözüldü Discord Nitro kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ramazan Ö

Hectopat
Merhaba. Epic Games'in verdiği kodu kullanmak için geçenlerde vaktim oldu ve kullanmak istedim. İçinde para olmayan İninal Kart'ımı girmiştim, içinde para olmadığı için hata vermişti sanırım. Bugün normal banka kartımla tekrar deneyeyim diyerek maildeki bağlantıya tıkladım. Karşılaştığım şey:
Farklı tarayicida da baktım, böyleydi. Bu neden böyle olmuştur? Kod yandı mı yani? Kullanılamayacak mı? Epic Games'e destek talebi oluşturdum. Başka ne yapmalıyım?

Daha önce Discord Nitro kullandığımı hatırlamıyorum.

@Akif9748 hocam, biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Discord Nitro teklifi 24 Haziran 2021 TSİ 18.00'de sona erer ve kodlar 24 Temmuz 2021 TSİ 18.00'e kadar geçerlidir.
24 Temmuz'a kadar geçerli olduğu belirtilmiş. Şu an 16 Temmuz'dayız.

Kodun süresi bu ayın 24'ünde bitiyor yanlış bilmiyorsam ben daha 5 gün önce falan aldım Nitro'yu.

Sanmıyorum, Game Pass'den verdiği zaman bilmiyordum. Hiç parayla abone olmadığıma eminim. Zaten bildiğim kadarıyla daha önce kullananlara başka bir uyarı veriyordu.

Güncelleme:

Merhaba. Bir güncelleme yapmak istiyorum. Sorunu nasıl çözdüğümden bahsedeceğim.

Epic Games bana çok güzel bir dönüş yaptı.

İlgili linkten Discord ile iletişime geçtim ve ekran görüntüleriyle birlikte sorunu anlattım. Onlar da güzel bir cevap verdi.
Önerilen çözüm bende de işe yaradı.

Kodu kullanabildim ve şu an Nitro özelliğine sahibim. Bunun için ilgili süre bitmiş olsa bile gelecekte belki başkalarının işine yarayabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…