CehrA Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Merhaba bugün Discord Nitro aldım. Profilimde Nitro rozeti görünüyor fakat kullanamıyorum. Fotoğrafları ekledim. Dosya Ekleri 1667378434818.png 114,8 KB · Görüntüleme: 80 1667378453538.png 100,2 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
Merhaba bugün Discord Nitro aldım. Profilimde Nitro rozeti görünüyor fakat kullanamıyorum. Fotoğrafları ekledim.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 2 Kasım 2022 #2 Nitro Classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro Classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur.
Nitro Classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro Classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur.
CehrA Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 LazJedi dedi: Nitro Classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro Classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kanka valla sabah sabah yanlış almışım :O. Sağol sen söyleyince farkettim.
LazJedi dedi: Nitro Classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro Classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kanka valla sabah sabah yanlış almışım :O. Sağol sen söyleyince farkettim.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 2 Kasım 2022 #4 LazJedi dedi: Nitro classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Görsel'de belirttiği kadarı ile konuşayım. GIF'li avatar da koyamıyor konu sahibi. Classic'de konulabiliyor aslında. Uygulamayı kapatıp açar mısın? Veya Discord'u Web'den açıp dener misin?
LazJedi dedi: Nitro classic aldıysanız bazı özelliklerin kilitli olması normal. Nitro classic almadıysanız Discord desteğe talep açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Görsel'de belirttiği kadarı ile konuşayım. GIF'li avatar da koyamıyor konu sahibi. Classic'de konulabiliyor aslında. Uygulamayı kapatıp açar mısın? Veya Discord'u Web'den açıp dener misin?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 2 Kasım 2022 #5 382019 dedi: Görsel'de belirttiği kadarı ile konuşayım. GIF'li avatar da koyamıyor konu sahibi. Classic'de konulabiliyor aslında. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazması gerekiyor.
382019 dedi: Görsel'de belirttiği kadarı ile konuşayım. GIF'li avatar da koyamıyor konu sahibi. Classic'de konulabiliyor aslında. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazması gerekiyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 2 Kasım 2022 #6 LazJedi dedi: Desteğe yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u, Web'den açarsa olabilir aslında.
LazJedi dedi: Desteğe yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u, Web'den açarsa olabilir aslında.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 2 Kasım 2022 #7 382019 dedi: Discord'u, Web'den açarsa olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Webden açmasına gerek yok. Aşağıdaki linkten talep gönderebilir. Bir talep gönder – Discord support.discord.com
382019 dedi: Discord'u, Web'den açarsa olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Webden açmasına gerek yok. Aşağıdaki linkten talep gönderebilir. Bir talep gönder – Discord support.discord.com