Discord nitro mesajı nedir?

Bunun bir dolandırıcılık olduğunu söylememe gerek yok sanırım gerçekten Nitro vermiyorlar olay basit bağlantıya tıkladığınızda sandığım kadarıyla internetteki Discord hesabınız üzerinden bağlantıyı ekli olduğunuz sunucu ve DM'deki kişilere gönderiyorlar eğer onlar da tıklarsa bu sefer onlar aynı şeyleri yaşıyor kısır döngü kısacası böyle böyle yayılıyor bağlantı arkadaşlarım sıkça yaşıyor bu durumu.

Discord şifrenizi değişmeniz yeterlidir, klasik bir ortalama taktiğidir bu, bu tarz şeylere inanmayın.
Hocam kesin ne yapacağını bilemeyiz ama büyük ihtimalle virüs. Bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin.

Sadece Discord şifresi değişmesi yeterli

Token o kadar kolay çalınabiliyor mu? Sadece linke tıklamış eleman.

Hayır o kadar basit değil, hesabıyla siteye giriş yapmalı veya bir program indirip açmalı. Token bu yöntemler ile elde edilir.

Discord şifrenizi değişmeniz yeterlidir, klasik bir ortalama taktiğidir bu, bu tarz şeylere inanmayın.

Sadece Discord şifresi değişmesi yeterli

Dalgınlık iel bir kere basmıştım böyle bir linke. Bütün hesaplarım patladı tek tek geri almaya çalıştım.

Dalgınlık iel bir kere basmıştım böyle bir linke. Bütün hesaplarım patladı tek tek geri almaya çalıştım.

Sadece Discord ile giriş yaparsanız Discord tokeniniz karşıya iletilir, neyle giriş yaptıysanız onların şifrelerini değiştirin.

@Paveloyd büyük ihtimalle bilgilerini girmiş. Ya da bir ihtimalle lokal depolamadan çekti site bilgileri.

Bundan bana da geldi ve Steam hesabım alındı maalesef ama kurtardık sakın inanmayın bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…