@Paveloyd o farklı bir şey. Siz şifrenizi değiştirin işinize bakın. Bir de discord.com/developers adresini kontrol edin. Adınıza açılmış bir bot/takım olmasın.
Lokal depolama derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
Ya bir token logger indirmiş ya da Discord bilgilerini girmiş. Başka bir ihtimal olduğunu sanmıyorum.
@433815 hocam çerez olayı. Öyle bir olay görmüştüm, site kendini başka site gibi gösterip lokal depolamaya erişebiliyordu. Yanlış biliyor da olabilirim.
@433815 hocam çerez olayı. Öyle bir olay görmüştüm, site kendini başka site gibi gösterip lokal depolamaya erişebiliyordu. Yanlış biliyor da olabilirim.
Selamlar bu gördüğünüz fotoğraftaki linke tıkladım, atan kişi zengin olduğu için gerçek olduğunu düşündüm. Ama hiçbir şey olmadı. Az önce baktığımda ise listemdeki tüm sunuculara ve arkadaşlarıma bu mesajı atmış. Tüm sunuculardan uyarı aldım ama banlanmadım. Bana atan arkadaşta aynı durumu yaşamış. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada hesabıma benden başkası giriş yapmamış kontrol ettim.
@Paveloyd o farklı bir şey. Siz şifrenizi değiştirin işinize bakın. Bir de discord.com/developers adresini kontrol edin. Adınıza açılmış bir bot/takım olmasın.