Discord Nitro nasıl iade edilir?

Valentine22

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 1 ay ücretsiz Nitro almıştım sadece kartı çıkarmayı unutmuşum ve bugün benden 9.99 dolar para kesti. Nasıl iade edeceğim yardımcı olur musunuz?

9.99 dolar para kesmesi imkansız. Discord Türkiye için yerel fiyatlandırma uyguluyor ve takviyesiz 13,50, takviyeli 27 TL ücreti mevcut. Discord Desteğe talep oluşturabilirsiniz, genelde 1 gün içinde yanıt veriyorlar.

5 gün geçmediyse tek seferliğine iade talebi oluşturabiliyorsunuz diye biliyorum.

5 gün geçmediyse ve daha önce nitro iadesi yapmadıysanız iptal edince tek sefere mahsus paranızı iade ediyor diye biliyorum. Fakat biraz daha araştırmadan iptal etmeyin elinizde kalmasın.

Discord her hesaba tek seferlik iade hakkı sunar. Discord desteğe yazdığınızda nitroyu iade edeceklerdir.

9.99 dolar para kesmesi imkansız. Discord Türkiye için yerel fiyatlandırma uyguluyor ve takviyesiz 13, 50, takviyeli 27 TL ücreti mevcut. Discord desteğe talep oluşturabilirsiniz, genelde 1 gün içinde yanıt veriyorlar.

Mobilden alırsan 10 dolar çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…