ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 502 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #1 Merhaba ben görselde gördüğünüz gibi Discord Nitro'yu iptal ettim ama iptal işlemi bekleniyor gibi bir yazı geldi. Nasıl iptal edeceğim? Bu arada ben Nitro'yu Epic'den aldım bedava vermişti. Dosya Ekleri 1687245358524.png 72,9 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Merhaba ben görselde gördüğünüz gibi Discord Nitro'yu iptal ettim ama iptal işlemi bekleniyor gibi bir yazı geldi. Nasıl iptal edeceğim? Bu arada ben Nitro'yu Epic'den aldım bedava vermişti.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #2 Süresi bitince iptal olacak muhtemelen.
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 502 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #3 Barisdkmn dedi: Süresi bitince iptal olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama Nitro'yu hala kullanabiliyorum.
Barisdkmn dedi: Süresi bitince iptal olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama Nitro'yu hala kullanabiliyorum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #4 İptal edince süresi bitene kadar kullanabiliyorsunuz. Süresi bitince Nitro da gidiyor.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #5 ASLNS_21 dedi: Ama Nitro'yu hala kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet son ödediğiniz tarihten 1 ay sonrasına kadar kullanabilirsiniz. Tüm abonelik sistemleri böyle çalışıyor.
ASLNS_21 dedi: Ama Nitro'yu hala kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet son ödediğiniz tarihten 1 ay sonrasına kadar kullanabilirsiniz. Tüm abonelik sistemleri böyle çalışıyor.
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 502 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #6 LegendaryDevilHunter dedi: İptal edince süresi bitene kadar kullanabiliyorsunuz. Süresi bitince Nitro da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Barisdkmn dedi: Evet son ödediğiniz tarihten 1 ay sonrasına kadar kullanabilirsiniz. Tüm abonelik sistemleri böyle çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
LegendaryDevilHunter dedi: İptal edince süresi bitene kadar kullanabiliyorsunuz. Süresi bitince Nitro da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Barisdkmn dedi: Evet son ödediğiniz tarihten 1 ay sonrasına kadar kullanabilirsiniz. Tüm abonelik sistemleri böyle çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.