hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 17 Temmuz 2024 #11 Kaptan7221837 dedi: Hesabı kapatırsam abonelik iptal olur mu? Veya askıya alırsam. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama aboneliğin bağlı olduğu hesabı yapmalısın.
Kaptan7221837 dedi: Hesabı kapatırsam abonelik iptal olur mu? Veya askıya alırsam. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama aboneliğin bağlı olduğu hesabı yapmalısın.
Kaptan7221837 Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 hxvy0 dedi: Farklı bir Google hesabına bağlı olabilir aboneliğin. Genişletmek için tıkla... Bu arada bütün kullandığım hesaplara baktım hiçbirinde yok.
hxvy0 dedi: Farklı bir Google hesabına bağlı olabilir aboneliğin. Genişletmek için tıkla... Bu arada bütün kullandığım hesaplara baktım hiçbirinde yok.
D.WINCHESTER Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 596 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #13 Hocam aboneliği yönet kısmına baktınız mı?
Kaptan7221837 Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #14 D.WINCHESTER dedi: İlk attığın fotoğrafta yani Discord üzerinden aboneliği yönet kısmından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yere yönlendiriyor.
D.WINCHESTER dedi: İlk attığın fotoğrafta yani Discord üzerinden aboneliği yönet kısmından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yere yönlendiriyor.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 17 Temmuz 2024 #15 D.WINCHESTER dedi: Hocam aboneliği yönet kısmına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Kanka adam SS atmış ya, Discord komple yok.
D.WINCHESTER dedi: Hocam aboneliği yönet kısmına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Kanka adam SS atmış ya, Discord komple yok.
Kaptan7221837 Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #16 D.WINCHESTER dedi: İlk attığın fotoğrafta yani Discord üzerinden aboneliği yönet kısmından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yere yönlendiriyor basınca hocam. hxvy0 dedi: Kanka adam SS atmış ya, Discord komple yok. Genişletmek için tıkla... Şu anda ne yapmam gerekiyor? Nitro 19 Temmuz günü yenilendi daha yeni abonelik kısmında gözüktü Google Play Store ile iade ettim 2 gün içinde param geldi Nitro iptal oldu. Son düzenleme: 21 Temmuz 2024
D.WINCHESTER dedi: İlk attığın fotoğrafta yani Discord üzerinden aboneliği yönet kısmından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yere yönlendiriyor basınca hocam. hxvy0 dedi: Kanka adam SS atmış ya, Discord komple yok. Genişletmek için tıkla... Şu anda ne yapmam gerekiyor? Nitro 19 Temmuz günü yenilendi daha yeni abonelik kısmında gözüktü Google Play Store ile iade ettim 2 gün içinde param geldi Nitro iptal oldu.
GrindPrinx Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #17 Kaptan7221837 dedi: Aynı yere yönlendiriyor basınca hocam. Şu anda ne yapmam gerekiyor? Nitro 19 Temmuz günü yenilendi daha yeni abonelik kısmında gözüktü Google Play Store ile iade ettim 2 gün içinde param geldi Nitro iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Sen var ya adamsın. Son düzenleme: 15 Kasım 2024
Kaptan7221837 dedi: Aynı yere yönlendiriyor basınca hocam. Şu anda ne yapmam gerekiyor? Nitro 19 Temmuz günü yenilendi daha yeni abonelik kısmında gözüktü Google Play Store ile iade ettim 2 gün içinde param geldi Nitro iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Sen var ya adamsın.